Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Alláh Nasralláh

Přišel zabít se svými kumpány co nejvíc Izraelců. 22.dubna 1979. Nejdříve zastřelil v autě policejního důstojníka střelbou ze zálohy a poté vnikl do domu Dannyho Chárana. Dalšího policisty. Vzal ho i jeho čtyřletou dceru Einat jako rukojmí. Když viděl, že žádné vyjednávání se nebude konat zastřelil ho před zraky jeho malé dcery.

"Mucednik" Kunta prijima pocty muslimskeho sveta na Libanonskem stadionu. Islamska "kultura" vrazd a smrti. Sieg Heil! Potom bezbrannou Einat vzal, zvedl ji do výše a mrštil s ní o zem a rozdrtil jí hlavu pažbou své zbraně. Mezitím manželka onoho policisty Smadar natolik pevně svírala ve strachu ze svého prozrazení v úkrytu svoji druhou dvouletou dceru Yael, že ji zadusila. Seznamte se. Islám a jedno z jeho dětí Samir Kunta. Jeden z několika před krátkým časem propuštěných Palestinských vrahů. A proto nastaly velké oslavy. Islám umí blahoslavit své mučedníky. Protože Samir Kunta a ostatní teroristé dle islámu, toho nejmírumilovnějšího náboženství na světě jak sami sebe nazývají jsou mučedníci. Nikoliv ona malá Einat a její sestřička Yael. Ale tihle zplozenci pekel a vrazi malých dětí. Jen co jim Izraelští policisté sejmuli želízka nastalo velké objímání a radost v celém islámském světě. Kuntovi se dostalo uniformy, oslavných tirád a oficialit. Jaký to jen je svět a lidé, kteří vítají kreatury květinami a radostí. Kdo jsou ti jež se radují z návratu odporného zločince jenž nelituje toho co spáchal, ale naopak je pyšný a považuje se za hrdinu. Jsou to otroci zla. Teroristické národy jejichž podstatou jsou ukrutnosti a vraždy. Zombie jejichž lidskost nahradila ideologie islámu jehož zlo naplnilo jejich temná srdce nenávistí vůči všemu co ještě islámské není. Když došlo k útoku na USA v září 2001 a umíraly tisíce lidí, muslimové tančili po ulicích opilí radostí v šíleném tangu s kmotřičkou smrtí a záběry na dvojice jež skákaly objímajíce se nebo držíce se za ruce do hlubin před plameny byly důvodem k jejich bezmezné radosti a střelbě do vzduchu. Když zabiješ nevěřícího psa děláš místo muslimovi. Ten je nadřazen všemu a všem. Nevěřící jsou jen obyčejná prasata jímž je třeba rozbíjet hlavy jak to učí Korán. Říkají o nás, že jsme křižáci. Ale již nechtějí vědět kdo byl Karel Martell jenž porazil islám u Tours. Nemluví o Byzanci a Konstantinopoli. Mlčí o reconquistě Španělska jehož část islám okupoval. Nechtějí mluvit o Vídni 1682 kdy nás polská armáda s andělskými křídly krále Jana Sobieského zachránila před kůly na něž jsme měli být naraženi. My jsme ti co po staletí vzdorujeme invazi islámu. Naše životy chtějí Kuntové, Nasralláhové a nukleární Ahmadínežádové. Našim dětem chtějí rozbíjet pažbami hlavy, protože i děti Izraelské jsou naše děti. Nemáme pro ně žádnou cenu než cenu otroků a psů. Za všechno hovoří slova jimiž Palestinci a jiní muslimové vítají návrat vrahů na svobodu. Ať si každý soudný člověk dá odpověď sám. Co je muslim. Kdo je člověk.

„Palestinci blahopřejí Hizballáhu a jeho vůdci a posílají svá nejlepší přání všemu libanonskému lidu a všem Palestincům při příležitosti realizace dohody o propuštění hrdinů, vedených vězeňským vůdcem, Samirem Kuntarem." Ziad abu al-Enain. K tomuto přání se připojil i předseda Palestinské správy a vůdce Fatáhu Mahmúd Abbás.

„Moji drazí bratři a sestry právě osvobozených osob, vy všichni ostatní z rodin mučedníků a zadržovaných, vy všichni, kteří čekáte na své blízké, na vaše milované mučedníky zítra, všichni kteří jste přítomni. Jak je krásné vám blahopřát k tomuto vítězství, protože toto vítězství je vaše vítězství, to je váš úspěch." Nasralláh na Libanonské oficiální celonárodní oslavě. Pochopitelně o obětech těchto zločinců nepadlo ani slovo.

To byli muslimové. Tohle je člověk. Jeden z nás.

„S celým Izraelem objímám a svírám v náručí rodiny Regevovu a Goldwasserovu, které truchlí. Moje hrdlo je suché, moje oči slzí a moje srdce jde za rodinami, které bojovaly bez jediné známky (života vojáků) a neztratily až do nejposlednější chvíle naději. Tento den je dnem odstranění pochyb. Samozřejmě s úctou k osudům Udiho a Eldada, ať je jejich památka požehnána, ale také s úctou k morální a etické síle Izraele. Mocí této síly jsme rozhodli o návratu chlapců, i když za obrovskou cenu propuštění opovrženíhodného vraha. Nikdo jiný nepochopí, co dobře chápe každý Izraelec: starost o osud každého z našich vojáků je klíh, který nás spojuje jako společnost a který nám umožňuje přežít v oblasti, která je obklopena nepřáteli a teroristickými organizacemi. Radosti národa jsou ukazatele jeho hodnotového systému. Běda národu, který slaví ve chvíli, kdy propouští zvíře, které rozbilo lebku dítěte. Moje srdce je tento den s rodinami Goldwasserovou a Regevovou."

Ehud Olmert, předseda izraelské vlády

Autor: Miroslav Václavek | pondělí 21.7.2008 14:57 | karma článku: 47,36 | přečteno: 18546x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Ondřej Brzybohatý bude upálen

Jak jsme se mohli před nedávnem dozvědět, již brzy zasedne koncil svolaný monsiňorem Kukou, aby rozhodl ve věci odpadlíka od manželství Brzybohatého.

26.5.2023 v 17:00 | Karma: 12,37 | Přečteno: 597x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Je to láska, když to mlaská!

Bylo nebylo, nedávno tomu, svět okolo nás je plný těch nejroztodivnějších příhod, které spatříme, máme-li své smysly dokořán a nejhezčí jsou vo tej lásce. Tak tady jeden máte, je romantický tak, že sám Mácha by z něj Lori pical!

12.5.2023 v 17:00 | Karma: 13,31 | Přečteno: 410x | Diskuse| Ona

Miroslav Václavek

Medvědím obývákem na Beskid Śląski

Probouzíme se a nebe se do rána zatáhlo. Jakoby oko slunce zavřelo víčka, ale jinak je příjemně. To znamená, že není pět pod nulou jako na Oravě.

4.5.2023 v 17:00 | Karma: 11,45 | Přečteno: 225x | Diskuse| Cestování

Miroslav Václavek

Když chceš do nebe na Rysianku, musíš nejdříve projet peklem Oravy

A už je tu zas, ten jarní krásný čas a to znamená, že je třeba někam vyrazit a ztratit cestu. Říkáte si ale snad, co je to za nesmysl, jak a proč ztrácet cestu, vždyť bez cest se člověk nikam nedostane.

3.5.2023 v 17:00 | Karma: 13,97 | Přečteno: 358x | Diskuse| Cestování

Miroslav Václavek

Když mnozí Češi pracovali pro Hitlera a mnozí Sudetští Němci umírali za naši svobodu

Poválečné a předválečné Československo, které nazýváme první republikou, bylo státem, který vznikl na troskách Rakouska-Uherska. Příčinou konce naší rakouské vlasti byl nacionalismus, který ostatně stál i při vzniku

24.4.2023 v 17:00 | Karma: 38,33 | Přečteno: 4584x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...