Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

ČSSD - strana posedlá paranoiou?

Snad každý z nás, když byl malé dítě a provedl něco co neměl, tak se z toho snažil vyvléct jen jak mohl. Navíc pokud jsme udělali nějakou tu klukovinu společně s kamarády, tak jsme to házel jeden na druhého a přitom na sebe řvali "to udělal on, ne to udělal on, já ne to byl on", jenom abychom se vyhnuli trestu. Postupem času jak jsme byli starší, tak jsme se snažili vzít to na sebe, aby v tom nebyl kamarád sám, přeci jenom vždyť je to můj kamarád, tak mu pomůžu. Jak nás ale ČSSD přesvědčovala a přesvědčuje, tak ona nikdy nevyroste a pokaždé bude svoje průser, tedy průšvihy, kotrmelce a blbosti házet především na všechny ostatní. Oni klucí ušatí nikdy za nic nebudou moci. Hlavní je, že se pokaždé najde někdo, na koho se to bude moci svést.

Před volbami do Evropského parlamentu zasáhla v ČR vajíčková smršť. Nespokojení lidé, převážně studenti se rozhodli, že dají nabubřelému Jiřímu Paroubkovi vědět, že s ním nesouhlasí. Bylo to poněkud excentrické, výstřední či nevhodné. Někomu to přijde naopak jako skvělá věc, jak poukázat na nesouhlas. Když "mocipán" Paroubek nechce slyšet, vidět natož diskutovat (ikdyž je to největší rétor pod sluncem a v ČR není lepšího diskutéra než-li jeho).

Vajíčka přešla tak rychle, jak se objevila. Na scéně se ovšem objevily nové volby, také budeme volit poslance, ale tentokráte do Poslanecké sněmovny ČR. S touto událostí ovšem přišlo něco horšího než vajíčka. Obrovská nevraživost až nenávist jedné strany k druhé. Tuto zlostnou chiméru, vlnu nenávisti a nechutenství ovšem vytvořila tatáž osoba, která na sebe přivolala vajíčkovou smršť. Tou osobou je opět Jiří Paroubek, nejmocichtivější muž v této republice, za vydatné pomoci jeho dvou "poskoků", podrždeštníka Jardy "Luft" Tvrdíka a mediálního mága a guru ČSSD Petra Dimuna.

Zpočátku to začalo dosti nenápadně a to útoky nenávistných a prohnilých blogerů na internetu. Kolega bloger Petr Kříž se stal na několik dní mediální hvězdou, jeho jméno bylo v tisku a na internetu snad více skloňované, jak jména některých finalistů Superstar. Čím se zasloužil o tuto popularitu? Nijak zvlášť. Pouze napsal svůj názor na politiku ČSSD. Za chvíli se stal jedním z úhlavních nepřátel ČSSD, jejího božského předsedy rétora Jiřího Paroubka a "obyčejných lidí" . S jedním nepřítelem jsme se vyrovnali. Další ovšem již čekají, kdy by mohli narušit plány na ovládnutí republiky osnované pro některé polobohem Jiřím.

Další na řadu přišla nenávistná veřejnost. Především speciálně vycvičená komanda MT (modrého týmu, který stejně jako dříve Lidové milice byla přímo pod správou strany). Jarda "Luft" Tvrdík se ostře pustil do ODS, že si vytváří polovojenské jednotky, které jsou cvičeny se zbraní v ruce k tomu, aby narušovala klidné, pokojné pití piva za 2 ká, konzumaci buřtů a klobásků a především duchaplné žvanění různých odborníků, přeborníků. průkopníků a především podvodníků z ČSSD. Ale i s tímto nepřítelem se ČSSD hrdě vyrovnala, Luft Jarda hned svolal tiskovku, kde žádá ODS, aby své ozbrojené komanda rozpustila. Poté představitelé Modrého týmu dementovali úvahy Jaroslava Tvrdíka, že se jedná o cvičení speciálního komanda. Šlo pouze o hru paitball či airsoft několika členů MT, kteří pouze odpočívali.

Nejzákeřnějším nepřítelem jsou ovšem utopenci, kteří mohli dokonce někoho zabít. Nejedná se o žádný speciální název pro nějaké jiné komando, které by vytvořila jiná strany, pro narušování meetingů. Jedná se o láhev utopenců, která spadla někomu z pořadatelů, či snad členů ČSSD na zem v zákulisí. Ihned byla vyslána zpráva, že někdo z diváků vrhnul láhev utopenců do davu příznivců a členů ČSSD. Nikomu se naštěstí nic nestalo, tedy pokud někdo ze zákulisí neumřel hlady, když si rozbil sváču.

Ale vůbec nejhorším nepřítelem ČSSD jsou média, zejména noviny. Především ta pravicová, jak musím podotknout. Takže po velkém a dlouhém přemýšlení se božský Jiří rozhodnul, že se jako malé dítě prostě přestane bavit. Takže chudáci Hospodářské noviny, MfD, Respekt, Reflex, LN a kdo ví kdo další přišel o skvělé a duchaplné odpovědi na své otázky od Jiřího. Rétor se rozhodl, že se bude tedy pouze bavit s Bleskem a Haló novinami, jakožto s médii, které odpovídají úrovni "obyčejných lidí".

Další těžkou ranou byl útok z široké veřejnosti. Na přátelském setkání u teplého piva v kelímku a studeno párku dostal nejlepší ministr financí s právnickým vzděláním facku. Byla to těžká zákeřná facka, kdy Dluhomil Sobotka musel ihned odjet sanitkou do nemocnice, kde byl dva dny na pozorování a poté musí 14 dní nosit krunýř. Jarda Luft Tvrdík musel tento zákeřný útok ihned odsoudit. Opět se hledal viník a opět to musela být ODS a její "přisluhovači". Kdo taky jiný - ODS může za všechno, on je to už takový kolorit. Po pár dnech se ale ukázalo, že onen útočník nemá s ODS vůbec nic společného, ale je z rodiny sociálních demokratů a jeho bratr je zastupitel za ČSSD a bude za ni opět kandidovat. Tento útok z řad "obyčejných lidí" je nemilým zjištěním, že když se "obyčejný člověk" napije (útočník měl okolo 1,8 promile), uvědomí si, jaké kecy a blbosti socan slibuje, tak se neudrží a musí mu jednu vrazit. Ale jak sám Dluhomil řekl, cítí se v bojové náladě a opět vyrazil mezi "obyčejné lidi". Jen doufejme, že někdo nevezme osobně ono prohlášení, že je Dluhomil v bojové náladě a další jihomoravák mu dá facku. Pak toho chudáka už úplně zabijou.

A jako poslední se objevila televize. V tomto případě se nejedná o pravicové televizní stanice jako Nova, Prima, Nova cinema, Prima COOL a dalších x TV stanic, teď se jedná o veřejnoprávní televizi a dokonce o první program. Pořad Otázky Václava Moravce si totiž dovolil zrušit pozvání největší české umělkyni, básnířce, prozaičce a milovnici sexy mozků Petře Paroubkové. Bohužel paní Petře nebylo dovoleno ani to, aby mohla diskutovat sama se sebou, tak jak to má nejradši její manžel. Manželky ostatních předsedů stran si totiž dovolily omluvit se z natáčení, což ovšem nikdo v ČSSD nemohl čekat. Každý přece touží být vidět všude,tak jako J. a P. Paroubkovi. Ale mediální mág ČSSD i tentokrát našel toho viníka. Není to nikdo jiný než Ivan Langer, který může za to, že paní Petra nemohla přijít do pořadu Otázky Václava Moravce.

Snad jediné štěstí je, že voliči ČSSD jsou počítačově negramotní, neumějí číst a internet je pro ně španělská vesnice (cituji šéfa marketingu ČSSD Jardu Luft Tvrdíka), protože jinak by za to mohli i veškeří poskytovatelé internetového připojení, Bill Gates a snad i chudák Johanes Gutenberg, jelikož oni všichni jsou ti, kteří se spojili proti ČSSD.

Autor: Oldřich Vachala | úterý 18.5.2010 16:30 | karma článku: 35,40 | přečteno: 1488x
  • Další články autora

Oldřich Vachala

Souboj "Titánů"

ČSSD si volí nového předsedu - šéfa všech obyčejných lidí. Na výběr má ze dvou kandidátů, kteří ovšem nejsou zase až tak rozdílní. Jedním je dosavadní "předseda"a poslanec Bohuslav Sobotka, který se stal předsedou ČSSD, když Jiří Paroubek nečekaně odešel z čela ČSSD po tzv. Jyrrhově vítězství v posledních parlamentních volbách. Druhým kandidátem je poslanec, hejtman JMK a předseda Asociace krajů Michal Hašek.

18.3.2011 v 13:38 | Karma: 18,15 | Přečteno: 1209x | Diskuse| Politika

Oldřich Vachala

Bigamista Rath mravokárcem

Středeční jednání v Poslanecké sněmovně se opět proměnilo v pouťové divadlo. Při tomto jednání Sněmovny se dostalo v debatě i na přítelkyně zúčastněných ochotníků (politiků). Poslanec, středočeský hejtman, podnikatel ve zdravotnictví a sběratel předraženého umění David Rath (ČSSD) vzkázal premiérovi Petru Nečasovi (ODS), aby se zabýval svými přítelkyněmi a udělal si pořádek ve vlastní rodině.

5.2.2011 v 16:49 | Karma: 30,81 | Přečteno: 2392x | Diskuse| Politika

Oldřich Vachala

Haškovi už to mnohožidelnictví nejspíš pomátlo mysl

Rozhodnutí radních KDU-ČSL a ČSSD o zrušení víceletých gymnázií ohrožuje životy studentů a diskriminuje přístup žáků ke vzdělávání v jednotlivých částech našeho kraje (JMK). Asi těmito slovy by šlo shrnout naprosto nesmyslné a nesystémové rozhodnutí krajské rady v čele s naším hejtmanem, poslancem, předsedou asociace krajů a kandidátem na předsedu ČSSD panem Michalem Haškem, mužem mnoha židlí, ale jednoho pozadí.

28.1.2011 v 7:00 | Karma: 17,51 | Přečteno: 1347x | Diskuse| Politika

Oldřich Vachala

Blanický rytíř Jirka Paroubek

Expředsedu ČSSD jsem tento týden sledoval v Hyde parku na ČT 24 a musím uznat, že za tu dobu, co se stáhnul z politického výsluní nevyprchalo nic z jeho arogantnosti a lačnosti po moci, snad jen k tomu přibyla velká dávka ješitnosti. Jedno se bývalému premiérovi ČR musí nechat - ikdyž delší dobu není hvězdou politického spektra a každý den nepřichází s novou tiskovkou ke všemu co si jen dokážeme představit, jak jsme byli zvyklí, tak Jiří Paroubek nezahálí. Na svém serveru Vaše věc pravidelně komentuje aktuální politické dění a s nikým si nebere servítky.

12.12.2010 v 12:00 | Karma: 33,16 | Přečteno: 2003x | Diskuse| Politika

Oldřich Vachala

Haškovi tři svatí na Hradě

Přeborník v mnohožidelnictví, poslanec, předseda Asociace krajů ČR, donedávna zastupitel obce Drásov, stínový ministr zemědělství, kandidát na předsedu ČSSD a náš pan hejtman, to je Michal Hašek. Nedávno se Mišulka rozhodl, že nás ještě před Vánoci ztrestá, pobaví a někoho možná povzbudí. Co tak závratného náš pan hejtman udělal? Pouze vyjmenoval tři prezidentské kandidáty ČSSD. Těžko říct, jestli nad těmito prezidentskými kandidáty přemýšlel tak horlivě, až sám uznal, že ČSSD vlastně nemá žádného opravdového kandidáta na prezidenta nebo pouze chtěl ukázat, že prezidentem ČR může být kde kdo a dodat tak odvahu budoucím kandidátům na prezidenta (tedy pokud se konečně dočkáme přímé volby hlavy státu.

10.12.2010 v 7:30 | Karma: 20,59 | Přečteno: 1207x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Izrael má nový plán pro Gazu. Po válce by na ni mohly dohlížet i arabské státy

3. května 2024  16:30

Čelní představitelé izraelské vlády uvažují o rozsáhlém plánu poválečného uspořádání Pásma Gazy, v...

Německo sabotuje projekt bruselského Starlinku. Zvýhodňuje Francouze, tvrdí

3. května 2024  16:19

Evropská unie chtěla do roku 2027 na nízkou oběžnou dráhu Země vyslat soustavu satelitů v rámci...

Vlak po nárazu do stromu vrátil na koleje jeřáb, zvedal 21tunový kolos

2. května 2024  18:56,  aktualizováno  3.5 15:56

Uzavírka trati u Plesné na Chebsku, kde ve čtvrtek vykolejil osobní vlak, skočila v pátek kolem...

Škody po požáru v Mionší jsou jen minimální, prales podle hasičů někdo zapálil

3. května 2024  11:46,  aktualizováno  15:54

Hasičští experti se vrátili do terénu, aby vyšetřovali příčinu požáru v pralese Mionší v Dolní...

  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2210x
Ten, kdo chce zachovat tajemství, musí zachovat tajemství, že má tajemství k zachování