Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

6. 2. 2011 9:40
Milej zlatej,

Rath jistě není sedmá svátost. Nicméně syrovou pravdou je pouze to, že Rath umí kousat, je ostrý štiplavý - podle gusta. Hulvátem není. Hulváta z něj dělá ten, kdo ho z něj chce mít a dobře ví proč. Normální pravdou je, že všude na světě se do sebe politici v parlamentech strefují. Rath se strefoval do Kalouska, Kalousek do něj. Vymyká se z toho jen skutečnost, že Kalousek se ukázal jako prostý zbabělec a posadil Ratha před imunitní a mandátový výbor opravdu jen náhodou ve chvíli, kdy tam má koalice většinu. Že byste si chlapci položili otázku, jak tedy funguje imunita slov poslance? Ne. Demokracii nedává na prdel ten Kalousek a koalice, ale ten Rath, protože je Vaším osobním nepřítelem notabene z vůle Vašich guru, politiků navýsost demokratických. Budiž Vám chvála za Vaše pojetí demokracie. Máte to chlapci volako pometené.

0 0
možnosti
S

starec229

6. 2. 2011 9:10
dotaz na zdejší obdivovatele ratha

Můžete mi prosím napsat jestli je nějaký záznam z PS kde rath mluví k dané problematice a jen nenadává, nepomlouvá a nešpiní jak své příznivce tak ostatní?děkuji.;-D

0 0
možnosti
MS

BingoXX

6. 2. 2011 14:07
Re: dotaz na zdejší obdivovatele ratha

stačí si najít oficiální stránku PS a tam se proklikat na stenografický záznam požadované schůze. Na vlastní oči se přesvědčíte, že Rath mluví jen k dané problematice a správným tonem odpovídá na hulváty jako je Nečas, nebo Bárta, když skáčí do řeči urážlivými poznámkami. Bárta se projevil jako naprosto sprostý magor.

0 0
možnosti

petr66

5. 2. 2011 21:47
Udělali Ráthovi radost

Nemohu si pomoci, ale když pánové do dnešního dne nepochopili, že Ráth na podobné výroky přímo čeká a s radostí na ně odpovídá a čím vzteklejší reakce se dočká, tím má větší radost, dobře jim tak, podle mne byl pan Bárta  k velké Ráthově radosti za kašpárka.

Snad ještě přidám, kdo z pánů má blíže k bigamii je mi upřímě jedno. Pouze mi připadá, že Ráth má evidentně lepší vkus, než někteří ministři.

0 0
možnosti
MS

BingoXX

6. 2. 2011 14:08
Re: Udělali Ráthovi radost

je to tak a  Bárta klesl hluboko pod úroveň hulváta Topolánka

0 0
možnosti
E

ediiti

5. 2. 2011 21:16
Moralisto Vachalo,

předložte jedinný argument, že Ráth použil ve své rétorice v PS vulgarismus. Dejte do placu jen jedinný. Jak říkal Kopecký. Kdyby hloupost nadnášela, tak by tady Janžurová lítala.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VP

V.Poustka

5. 2. 2011 21:58
Re: Moralisto Vachalo,

už slovo Rath je mezi slušnými lidmi považováno za nadávku:-P

0 0
možnosti
V

viet

5. 2. 2011 20:37
Moralista

Človíčku, Vachala, vy jste ale popleta. Kde jste přišel na to, že Dr. Rath moralizoval? Viděl jste t nebo četl? A čím jste u toho přemýšlel? A zaregistroval jste aspoň, že Nečasova přítelkyně byla placena z peněz daňových poplatníků?

Myslete mozkem!;-)

0 0
možnosti
PK

king2010

5. 2. 2011 21:15
Re: Moralista

A Vy jste kdo ?? Kdopak Vám řekl, že to byla přítelkyně pana premiera. Pokud teda oba máme stejný výraz pro stejnou věc !

Pokud vím tak to říkal zase pouze jenom bigamista Rath.

V tom je jeho potíž !!! A i Va:-)še.

0 0
možnosti
VD

Šulivajda

5. 2. 2011 20:27
Rath

A nejhorší je že má patrně pravdu :-P

0 0
možnosti
VL

Vinca Ll

5. 2. 2011 19:36
Na jazyk - zbrojní pas.

důležité informace typu - nazval ministra Víta Bártu Ferdou mravencem;-D;-Djsou spíše úsměvné ..i když .. třeba je sledovat všechno ;-D

0 0
možnosti
C

cojanato

5. 2. 2011 19:19
Rath je znamy exot,...

ale podobnych sasku a trapnych klaunu tam sedi vic.

Podvodnik Snajdr je zrovna jeden z nich. A muzeme vyjmenovat dalsi.... :-))

0 0
možnosti
PK

king2010

5. 2. 2011 21:16
Re: Rath je znamy exot,...

prosím jmenovat. Jsem zvědat zda je uznaté i z KSČM a ČSSD.;-D

0 0
možnosti
S

snaduzdost

5. 2. 2011 18:43
Bigamista Rath

Milý Oldřichu, ať chceš nebo ne, tím označením toho Ratha dneska jenom chválíš. To má  každej kdesi. Ale fakt je, žes trefil na hlavičku jinde: zasedání parlamentu nazvals pouťovým tyátrem. A kdo se o to zasloužil? Přeci ten pouťový kejklíř  křikloun Rath.

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

5. 2. 2011 18:18
Nepochopení problému

Teď jsem si přečetl článek a těch pár přízpěvků v diskuzi.  Tady to vypadá, že snad autor článku závidí Rathovi, nebo někomu jinému, jeho harém...  Ale to snad ne. Zkuste se zamyslet nad tím, jakým způsobem tráví pracovní dobu tito "stotisícoví" státní zaměstnanci. Já jim ty peníze nezávidím, ale poukazuji na to, jak pracují před objektivy tel. kamer. Místo toho, aby využívali čas na tvorbu zákonů, vládnutí, manažerskou činnost... tak se handrkují jak sprostí puberťáci. Mě je jedno, jestli má Ráth ve své ložnici "švédskou trojku" nebo třeba lední medvědici. Ale v práci ať pracuje tak jako každý jiný občan tohoto státu. Za stotisícovým manažerem v každé firmě musí být vidět nějaká práce! Tento týden mne vytočila zpráva z parlamentu, jak při poruše hlasovacího zařízení se "sčítací pracovnice" nemohli poslanců stále dopočítat, protože stále někdo odcházel nebo přicházel. Na takové drobnosti je vidět, kde má tato banda základy pracovní kázně a vůli něco ve společnosti posunout dál.  

0 0
možnosti
L

louka.stan

6. 2. 2011 1:08
Re: Nepochopení problému

A o tom to vsechno prece je! A my je za to platime!

0 0
možnosti