Tak co, bouchne to? Ale houby!

Alarmisté se silně vzrušují fantaziemi, že na dnešek je naplánován rozsáhlý atomový útok na Berlín.

Takhle bude údajně vypadat dnešní útok na Berlín

Nebudu uvádět autory a stránky, reklamy už bylo dost, ale většinou jde o lidi chladně zdrženlivé například v teorii klimatických změn. Světově uznávané odborníky na změny podnebí tihle lidoví mudrcové nazývají alarmisty po vzoru svého hradního guru. Sami ovšem šíří barvité poplašné zprávy, kde se dá i kde se nedá. Náhlé nukleární oteplení Berlína jim připadá zajímavější a věrohodnější než trapně pomalé tání ledovců. Koneckonců v Berlíně byli kdysi na výletě, ale takový oný ledovec nikdy neviděli a kdoví, jestli nějaký ledovec existuje, nejspíš je to nějaký zednářský výmysl. Znáte ten židovský vtip?:

“Tak nějaký žid Rosengerg potopil Titanik!”

- “??? Titanik přece narazil do ledovce…”

- “Rosenberg, Goldberg, Eisberg, to je jedno, stejně to jsou všechno židi!”

Argumentace těchto mudřeců je vskutku na odborné výši a neliší se od argumentů znalce židů z toho vtipu. Slyšte, slyšte: “…na základě různých indicií, citátů a záběrů z filmů naznačují, že se v Berlíně chystá teroristický útok pod falešnou vlajkou…” Záběry z béčkových katastrofických filmů jsou vskutku mocným vědeckým argumentem, ale co čekat od lidí, kteří své veškeré vzdělání čerpají z místní videopůjčovny? Možná že takoví videomesiášové jsou mezi nimi ještě intelektuální elitou, pro ty slabomyslnější stačí toto sdělení: “Reklama firmy NIKE “Make Yourself: Lira’s Manifest” v sobě ukrývá zvláštní tajná poselství. Pouští do podvědomí diváka podprahovou propagandu. Může souviset s údajným teroristickým útokem při světovém mistrovství v ženském fotbale v Berlíně?” Nevěříte? Věřte!

26. června se na Olympijském stadionu v Berlíně koná zahajovací ceremoniál světového šampionátu v ženském fotbale. Tuto světodějnou událost si prý vyhlédly tajemné a supertajné služby a neviditelné i nejmenované organizace usilující o NWO (pro konspiracemi dosud nepolíbené: Nový světový řád) jako vhodné místo a čas pro rozpoutání takové pěkné třetí světové války. Z útoku mají být křivě obviněni islamisté. To aby bylo jasné, že bojovníci proti NWO dobře vědí “odkud vítr fouká,” samozřejmě, známe pachatele všeho zla na světě, že? Dříve jen trávili studny a vraždili křesťanské panny, teď si hrají s atomovkou. Inu víru v Boha v naší postmoderně pohanské  době nahradila víra ve všemocné tajné služby, ve spiknutí zasvěcenců, v děsivý Bilderberg a vůbec v  NWO, s tím už moc nenaděláme.

Svědectví o chystaném útoku prý dokonce pocházejí od takových autorit, jakými je například Disraeli, Kennedy a Roosevelt. Zřejmě jde o komunikaci s oním světem, autor to blíže neupřesňuje. Ale proč ne, blbostí už bylo napsáno dost, tak proč nepřihodit i nějaké to citýrování duchů? Nějací právníci rovněž vyzývají k vydání různých předběžných opatření, případně k dozorování podezřelých osob. Bylo by myslím slušné, kdyby si ty manévry posléze také zaplatili a nenechali své špásy platit daňové poplatníky. Stejně tak by měli nést trestní a hmotnou odpovědnost za škody způsobené případnou panikou. Ale jsou to právníci, tak nic takového nečekám, ti se vždy vykroutí a eventuálně ještě skasírují nějakou státní instituci.

Tak schválně - bouchne to dnes v poledne?
Vsadím se, že nebouchne vůbec nic, ale to nebude nijak vadit vytřeštěným panikářům a falešným prorokům v tom, aby svůj konec světa neohlásili na nějaké další datum, například na 11. září. To čekání na velké BUM už tady bylo tolikrát, že je to až otravné. Počítám, že se oklepou tak do dvou dnů a přijdou s nějakým vysvětlením a s další katastrofou na obzoru, nad níž budou onanovat, dokud to datum také v tichosti nevyprší. A pak vymyslí další termín. Oni totiž bez šíření strachu a nenávisti jaksi nemohou žít.
————

Autor: Věra Tydlitátová | neděle 26.6.2011 10:00 | karma článku: 15,47 | přečteno: 2653x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,27

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54