Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Semper2

31. 7. 2011 1:59
No, zas až tolik se nesekli, bylo to jen...

400 km severněji....:-/

1 0
možnosti

JardaM

28. 6. 2011 7:20
...řekla šiřitelka nenávisti

0 0
možnosti

koprivajeleciva

28. 6. 2011 2:15
Je holt okurkova sezona....

0 0
možnosti

Lesní sběř

27. 6. 2011 9:12
Já bych jenom rád viděl...

...jak by se paní Věra zatvářila, kdyby to opravdu bouchlo. To by byla fotka za všechny peníze a ještě pětikilo navrch. ;-D

0 0
možnosti

Semper2

31. 7. 2011 2:03
Re: Já bych jenom rád viděl...

;-) jenže ono to jaksi opravdu bouchlo....

0 0
možnosti

morbid

27. 6. 2011 4:20
Paní Tydlitátová, prosím o doplnění.

Jestli jste si tak jistá, že nesmyslná tvrzení o včerejším jaderném napadení Berlína většinou rozšiřuje Václav Klaus a ti, kteří se stavějí kriticky vůči srovnatelně věrohodnému tvrzení o antropogenních příčinách klimatických změn, tak věřím, že v takovém případě se zachováte férově a doložíte to.

Kdybyste si to však jen vycucala z prstu, pak bychom určitě pochopili, že byste nic nedokládala. Pokud by byly věcné argumenty skutečně nad vaše schopnosti, pak by vám krom pomluv a urážení už moc možností nezbývalo.

5 0
možnosti

zdenek.novotny

27. 6. 2011 5:09
Re: Paní Tydlitátová, prosím o doplnění.

R^

0 0
možnosti

Mind The Gap

26. 6. 2011 23:54
Disraeli

Výraz onanovat je pro texty některých blogerů co tu denne trousi moudrosti o straslivycj skandálech a spiknutí naprosto přesný. Kazdópadne se me líbí to spiknutí Kennedy, Roosvelt, Disraell. Slusna kombinace uz je Stačí přidat Brunela a Gladstone a bude to dokonale no vlastne Lord Kitchener by se do te společnosti také hodil :)

0 0
možnosti

velky bratr

26. 6. 2011 23:35
Zvlastni

Myslim, ze unikle maily nam ukazaly proc nemame verit svetove uznavanym vedcum tak dokonale, ze uz neni potreba globalni oteplovani vubec komentovat. Tim se svetova veda zdiskreditovala, i spolecnost americkych fyziku vydala vyjadreni ke klimatickym zmenam - tedy nekdo, kdo o tom vi houby a jak se ukazalo, clenove nedostali prolaseni pred oficilanim vydanim ani k nahlednuti. Co autorce uteklo je zmena newspeaku:v nove verzi jiz neni spojeni globalni oteplovani, ale globalni zmena klimatu - opravte si to, neslova jsou velmi nebezpecna.

Takze vtipne slejeme jedno do druehho a uvarime zvlastni polevku. Pak do toho pridame neco o tom, ze zide za nis nemuzou - ac jsou to rpokazatelne prvni moderni teroriste (rodice soucasne Izraelske vlady by mohli dlouze vypravet) a tomu uz jsem neporozumel vubec - copak autorka netusi, ze planovaci nejvetsho utoku byli zide? Utok se neuskutecnil, lec cilem bylo par milionu nemcu a udalost je soucasti hrde Izraelske historie... Tak nevim

0 0
možnosti

obr Kolodej

26. 6. 2011 21:47
dik za hezky clanek

Jeste jste zapomela na dobraky, kteri veri na chemtrails, udajne "nepristani" Americanu na Mesici, konspiracni teorie okolo 9/11, zidovskou svetovladu, nepolapeni Osamy bin Ladinka a podobne kravoviny.

Nastesti si tihle pitomci mysli, ze musi o techhle nesmyslech informovat cely svet a proto sedi doma u computeru a neohrozuji normalnim lidi v realnem zivote. :-)

0 0
možnosti

velky bratr

26. 6. 2011 23:40
Re: dik za hezky clanek

Zvysene mnozstvi baria a dalsich prvku ve spadu je docela dobrym dukazem toho, ze projekt ovladnuti pocasi (oficialni plan americkeho letectva, zadna konspirace) zacal s pokusy uz pred polovinou planovaneho dokonceni (2025).

Oficialni verze 9/11 skyta tolik otazniku, ze pokud odmitate, ze neco smrdi, asi mate problem bud s prijmem informaci nebo jejich zpracovanim.

Ladina zastrelil Omar sSheikh Mohamed, kteryho amici zabasli v roce 2002 - jasne to rekla Benazir Bhuttova a jedinej kdo mel potrebu to zamlzit byla BBC. Naopak v Asii toto prohlaseni vyslovene zcela samozrejme zadnou senzaci nevyvolalo - tam se jedna o beznou znalost. Jeho polapeni letos je s ohledem na jeho zdravotni stav v roce 2001 nesmysl, stejne by se nedozil.

.

Bohuzel jsou tito lide dost nestastni, kdyz se najdou placeni placaci jako jste vy, kteri jsou spravne zpracovani a placeni za splachovani vseho do jednoho pytle. Prekrikovani je novou, mnohem vychytanejsi formou cenzury.

0 0
možnosti

listram

26. 6. 2011 18:42
No

nevím jestli to bouchne v Berlíně ale bouchlo to v nemovnici v Afghánistnu.Je to pořád málo? Takže vlastně vše při starém.

0 0
možnosti

Marek Trizuljak

26. 6. 2011 14:20
Je neuvěřitelné, kolik hloupých a zbytečných osobních útoků

se v diskusi pod tímto blogem objevilo. :-)

V nepřímé úměře k tomu, jak málo jsme se jako diskutující zamysleli nad tématy, která jsou v textu nastíněna... Snad hlavním problémem, z něhož si autorka chvilkami i vtipně utahuje, je strašení lidí katastrofickými předpověďmi... Zejména mediální strašení, které dává "strašitelům" pocit obrovské moci. Ano, máme vážně reflektovat různá nebezpečí, která ve světě reálně existují, ale nemáme blbnout, nemáme se nechat strašit.

0 0
možnosti

Duce Mea Luce

26. 6. 2011 14:28
Re: Je neuvěřitelné, kolik hloupých a zbytečných osobních útoků

Nad texty Tydlitátové se zásadně nezamýšlím, to by byla ztráta času.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem