Omluva čtenářům

Můj účet se stal obětí hackerskéhů útoku. Omlouvám se všem, kdo nějaký čas sledovali falešné články a dokonce se zapojovali do diskuse.

Díky pečlivé práci adminů jsem byla upozorněna, že můj blog je hacknutý. Šlo celkem o pět titulů, dva články byly vloženy jako úplně nové, tři měly ponechaný původní titulek, ale namísto mého textu hackeři vložili jakési nesmyslné seznamy jmen a různých hesel a toporných tezí, které nemají žádný rozumný význam. Nemohu k tomu celkem nic říci, protože mi ta jména nic neříkala a ty výlevy mi připadaly upatlané, nelogické, chaotické a bezobsažné.

Podle vnějšího uspořádání a celkové hlouposti odhaduji, že šlo o nakopírované texty a obrázky z extrémistického webu Whitemedia, nebo z něčeho podobně prudce inteligentního.

Všimla jsem si, že pod podvrženými články jsou i diskusní příspěvky, ale nevěnovala jsem jim pozornost vzhledem k tomu, že jde o zjevný omyl čtenářů, takže je už ani číst nebudu. Směšné pak je, že právě ony podvržené tlachy a nesmyslné věty měly poměrně vysokou "karmu". Tak jsem se alespoň zasmála. Je milé mít také takové čtenáře, kterým stačí ke štěstí opravdu málo.

Zmíněné články již nejsou vidět, ty poškozené časem nahradím, protože mám své texty zálohované.

Slušným a inteligentním čtenářům svého blogu se omlouvám a přeji příjemné strávení vánočních svátků. Hackerům přeji, aby pod stomeček dostali nevkusné ponožky.

Legrace prostě musí být...

---

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Věra Tydlitátová | středa 16.12.2015 18:37 | karma článku: 21,50 | přečteno: 1224x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,27

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54