Bolševici a další špína

Zabýváme se zbytečnými otázkami, kdo je levičák, kdo pravičák, kdo nacionalista a kdo mafián. Dnes je to všechno už jen jedna banda pokrytců, úchylů, lhářů a podvodníků.

Společným jmenovatelem bolševiků, nácků, fašistů i náboženských fanatiků je lhaní, pokusy manipulovat dějinami a prospěchářství bez jakýchkoliv ohledů. Komunisté se nyní intenzivně pokoušejí přepsat dějiny a zasahovat do výuky dětí. Jejich plátek Haló noviny si nezadá s Vandasovými Dělnickými listy nebo s blábolníčkem fanklubu Frau Edelmann. Výplody některých ultrakatolíků jsou naprosto stejné. Nedávno se vyvalila aféra s popíračem šoa biskupem Williamsonem a odhalila smutnou pravdu o katolickém fanatismu. Také tihle dinosauři straší své zblblé ovečky Světovým Židákem a přívalem islámských hord do Čech. Není náhoda, že integrální katolík pan Malý (všude zdůrazňuje svůj titul Mgr.) je současně aktivním politrukem (a asi jediným "vzdělancem") neonacistické Dělnické strany. Stejně tak najdeme v řadách nácků i fašistů bývalé soudruhy z KSČ, kteří se tam plynule přefiltrovali přes Sládkovy republikány. Mnozí z nich hledají v politice záchranu před trestním stíháním nebo příležitost k rychlému zbohatnutí. Ideové rozpory mezi těmito bandami nás nemusejí zajímat, je to jen jejich interní spor často založený na konkurenčním boji o koryta nebo na osobních antipatiích a dřívějších zradách a podrazech. Navenek je to všechno stejná demagogická špína.

 

Podívejte se někdy na jejich argumenty: lhaní, obdiv k autoritativním vůdcům a k minulým okupantům (těm ze západu i těm pozdějším z východu), vyhrožování, nenávistné kampaně proti komukoliv, odpor k demokracii, ke svobodě, ke společnosti, rasismus, antisemitismus, švejkovská zaprděnost nazývaná nacionalismem, argumenty na hranici imbecility, a to do té míry, že mnohdy nevíme, nejde-li o rafinovanou mystifikaci nějakých recesistů. Nejhnusnější je občasný pokus těchto ubožáčků přivlastnit si skutečné osobnosti, například Karla Kryla nebo Jana Palacha, a parazitovat na nich, když se již nemohou bránit. V jedné diskusi jsem se dočetla, že Jan Palach byl vlastně něco jako komunista  a že by dnešní komunisty podporoval. Kryl by dnes prý bojoval proti Americe, inu miláček komunistů. Náckové se k němu občas hlásí také. 

 

To, že se do této sebranky začali zapojovat někteří křesťané, mě velmi mrzí, doufám, že většina z nich zůstala při rozumu i při svědomí. Ale neměli by mlčet, tohle všechno vrhá hanbu i na ně. Stále doufám, že se pěkně nahlas ozvou a od těch čuňat se distancují.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Věra Tydlitátová | neděle 1.2.2009 10:20 | karma článku: 28,54 | přečteno: 2077x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,27

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54