Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper1

10. 2. 2009 23:26
Připojte se k akci německé stránky

http://www.ja-zu-benedikt.net/, která

chce sebrat co nejvíce podpisů na podporu Sv. Otce, v této chvíli štvavé

kampaně evropských levičáků . Časování zveřejnění obskurních názorů biskupa Williamsona je skutečně samo o sobě dokladem zlého úmyslu ublížit. Nadto je smutné, když ze strany svých nejbližších se mu nedostane podpory a jasného vysvětlení situace (snětí exkomunikace je věc spásy duše, hloupé názory by maximálně mohly být důvodem k suspenzi - tj. k zamezení vykonávání biskupského úřadu - a nikoli k vyloučení ze spásy), ale buď ze zbabělosti (ne-li pro něco horšího) je slyšet mnoho německých biskupů, ale i odjinud - a dokonce kardinálů - jak se buď spolčují s nepřáteli Církve v této kritice anebo jsou velice vyhýbaví.

Připomeňme si problematickou reakci kardinála Vlka. Panu kardinálovi nepřísluší zaujímat stanoviska k rozhodnutí Sv. Stolce.

0 0
možnosti
S

Semper1

10. 2. 2009 23:19
Karel Kryl byl konservativní katolík

politicky najspíš křestanský sociál, tedy někdo, kým liberálové, židé a marxističtí socialisté opovrhují. Znal jsem jej osobně a tak mohu místopřísežně prohlásit, že sametokomunistický režim se mu hnusil.

0 0
možnosti
L

Linex_

10. 2. 2009 18:52
Paní, z vašeho článku číší čistá žluč!

:-(

0 0
možnosti
A

Ahaman

3. 2. 2009 0:20
Paní Věro, já s Vámi také vřele souhlasím

Ti ultrakatolíci, náckové a komunisti, to jsou pěkní prevíti. Přivlastňují si Palacha, ačkoliv ten chtěl probouzet svůj národ proti režimu implantovaném nám jiným národem. Je proto naprosto vyloučené, aby to byl nácek ! Jsem rozhořčen jejich sprostotou !;-€ A co teprv Karel Kryl ! Ten miloval naší polistopadovou demokracii i na smrtelné posteli ! Jsem s Vámi, Věro, bijte je.

Bij   te    je !R^V

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

3. 2. 2009 0:59
Re: Paní Věro, já s Vámi také vřele souhlasím

Proč by si náckové přivlastňovali zrovna Palacha? ;-D

0 0
možnosti

Filip Štojdl

2. 2. 2009 11:48
o pravdivosti vašich slov paní Tydlitátová

mě naprosto přesvědčují mnozí fanatičtí diskutéři, za pojmenování zrůdného myšlení lidí ve všech strukturách společnosti, ale nemůže člověk čekat normální reakci, ozvou se totiž vždycky ti, kteří jsou pojmenováni, přesto za Váš článek díky:-)

0 0
možnosti
T

tromi

2. 2. 2009 15:45
Re: o pravdivosti vašich slov paní Tydlitátová

takže ses ozval;-D

0 0
možnosti

Filip Štojdl

2. 2. 2009 11:46
naprostý souhlas !!!

R^!

0 0
možnosti
J

johny.desetnik

2. 2. 2009 2:32
Cenzura?

Hm, můj příspěvek, který říkal, že jste fanatik, který už podruhé zcela účelově a zaujatě plácá cosi o blíže nespecifikovaném katolickém ovčinci a opět zmiňuje holokaust, fašisty, nacisty, i (pro jistotu hned v první větě)   a nevím co ještě ) i když to v kontextu článku nedává smysl (ano, my nežidé před vámi budeme do konce věků chodit po kolenou, protože vůbec existujem) nešel odeslat. Zvláštní

0 0
možnosti
J

johny.desetnik

2. 2. 2009 2:35
Re: Cenzura?

Jen jsem chtěl vyjádřit nechápavou reakci k vašim zaujatým postojům, které příkladně kontrastují s vašimi popisky pod fotografií.

0 0
možnosti
B

Blechová

1. 2. 2009 23:23
Zda se podle reakci,

ze to sedi, a to tak, ze uplne.:-)

0 0
možnosti
MS

Michal007

1. 2. 2009 19:42
Jedna banda?

Mám dojem, že se autorka snaží vytyčit hranici mezi "slušnými lidmi" a "opovrženíhodnou bandou" z ujetých lidí všeho druhu. Jenomže tato hranice je uvnitř každého člověka, a u každého v různých aspektech jinak nastavená. Kdo si to aspoň částečně uvědomuje, je méně radikální. Snaží se oddělovat, abych parafrázoval, čuňárny od čuňat. Psychologové vědí, že obvykle na druhých obvykle vadí ty chyby, které mám sám.

Členství pana Malého v Dělnické straně mne poněkud překvapuje, ale tato ujetost neubírá na kvalitě mnoha jeho blogů. Nechci relativizovat negativa, které autorka kritizuje, ale vyváženější (a chcete-li křesťanštější) postoj k jejich nositelům by neuškodil. Jistě znáte podobenství o koukolu a pšenici.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

1. 2. 2009 18:15
Slabé a připomínající

jen mi jsme ti pravý - jen nevím kdo.

Ve všech stranách,náboženství ... se méně či více vyskytují prospěcháři,fanatici a jiní roztomilí lidé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem