Jak poznám, že je to ten pravý?

„Jak poznám pravou lásku?“ ptáte se možná sami sebe už nějaký ten pátek. Je to příběh mnoha lidí. Všimli jste si opakujícího se „nešťastného“ vzorce: mnoho kvalifikovaných a úspěšných profesionálů, kteří jsou úspěšní ve své kariéře a souvisejících oblastech, ale jsou zmatení a znechucení z nedostatku uspokojujících osobních vztahů ve svém životě?

Navazování vztahů (osobních, či pracovních) není někdy jednoduché a může být viděno jako: matoucí, záhadné, nedosažitelné....až to někteří vzdají.

Také dnes již více mluvíme o vztazích, než abychom je prožívali

Toto téma je pro nás důležité a přeci: vztahy jsou všude kolem nás a řešíme je den co den a proto si i žádáme odpovědi  na otázku – jak na to?

Kdy nastane ten moment, že se budeme zase chtít a radovat ze vztahů? Kdy se začneme  opravdu se těšit a také začít prožívat ten úžaný zážitek volnosti - odpoutání se od podmínky, že ostatní se musí změnit, abychom my sami dokázali opět prožívat svůj pocit radosti a blaženosti? Klíč se odvíjí od vnitřního pocitu síly a vlastní vyrovnanosti.

Abychom si mohli vybudovat vysněnou budoucnost, urovnali si vlastní vztahy a mohli narazit na svůj osudový protějšek, musíme vytáhnout kostlivce ze skříně, uzavřít životní kapitoly, zahodit bolestné zážitky a zjistit, jaké zažité modely nás ovlivňují a nakolik je bezmyšlenkovitě přebíráme. A to není vůbec jednoduché.

Prvním krokem je uvědomění si, nad čím a jak nejvíce přemýšlíme a o mluvíme? Je to o minulosti, nebo budoucnosti? Jestliže jste zjistili, že své myšlenky o vztazích brouzdají spíše v minulosti a nejsou zrovna pozitivní, zkuste se od nich odprostit. Uzavřít kapitolu. Vzít si to dobré, co vám to dalo a zbytek nechat být. Teď už stejně nic nezměníte.

Víte, co už nechcete zažít a co naopak zažít chcete? Tento a další jednoduché kroky a tipy vám pomohou nabýt sílu a sebepoznání, které povede k potkání toho pravého, či té pravé!

Průvodcem kroků ke spokojené budoucnosti vám pomůže i můj kurz Kouzlo vztahů, který se zaměřuje na vytvoření mezilidských vztahů dle vašich představ, odhození obav a naučit se opět snít a nebát se budoucnosti. 

Autor: Monika Hansson Tutter | čtvrtek 14.8.2014 12:28 | karma článku: 5,82 | přečteno: 918x