Foto

"Proč ještě nebyl Babiš vyloučen z ANO?"

Protože ANO je on, ti ostatní jsou stafáš

Foto

Zaměstnanci firmy nemají žádnou možnost, jak odvolat svého majitele, zaměstnavatele a chlebodárce. ANO není politickou stranou, je to divize firmy. Dočasný "podnikatelský produkt", který bude udržován v chodu jen dokud to bude pro majitele přínosné. Jde o subjekt, který nemá žádné principy, žádnou politickou ideu, žádný systém hodnot, k němuž by se hlásil. Jedinou "nosnou ideou" je tam oportunizmus: držet se u moci s cílem dobrat se pokud možno všech momentálně dosažitelných benefitů. Kam vítr, tam plášť. Typické je pro ně to, co se dělo v roce 2020: například klanění se letadlu z Číny, které přistálo na letišti v Ruzyni nacpané odpisovým, prakticky nepoužitelným zdravotnickým materiálem. A zejména "odložení" tehdy naprosto nezbytných protiepidemických opatření kvůli komunálním volbám.

Novotného nemusím a naštěstí ani nejsem odkázán na to, abych jakkoliv sledoval jeho bulvární výlevy.

Obecně mě nejvíce zajímá, zda ten či onen konkrétní politik zastává nějaké konstruktivní principy a hodnoty, jichž váží natolik, že by byl ochoten kvůli nim dát všanc i svoji politickou kariéru. Takovým lidem se dá věřit, jiným ne.

PD

P82e35t23r 66D78r74a55p66a21l

14. 6. 2024 16:45

No vidíte, jak je ten svět barevnej. Vy vycitate babisovi odložení naprosto nezbytných opatreni a druzí jeho oponenti mu vyčítají jejich zavedení.

Foto

Naprosto zasloužená karma. Stačí si jen vzpomenout na některá "vystoupení" Andreje Babiše ne na instagramu, ale v poslanecké sněmovně naší země!!!!!!

Foto

J34a22n 41Š51i55k

14. 6. 2024 9:23

Novotný škodí mediálnímu obrazu strany, Babiš celé společnosti. To je ten základní rozdíl, byť Novotného absolutně nemusím. Jinak ta pražská parta noshledů a kývajících oslíků Babiše vyloučí velmi těžko. Na druhou stranu nebude snad strašit do sto let.

Foto

Vidím to stejně. Oba dva jsou to psychopaté. Oba dva mají prakticky nulovou empatii. Rozdíl je v tom, že pan Novotný škodí ODS, zatímco pan Babiš České republice.

Foto

Pro mě osobně je nevylouceni Novotného fraška. Může být chytrý a dobrý starosta. K tomu je však klasický představitel bulvárního hyenismu.

Jak níže píšou kolegové. Rozdíl je v tom, že Novotný škodí ODS a Babiš celé ČR.

JN

S prvním odstavcem naprostý souhlas.

K druhému odstavci - to lze ovšem říci i o některých premiérech před ním či o tom, který přišel po něm.

Foto

S obsahem blogu se naprosto ztotožňuji a vnímám tu nadsázku v názvu blogu.

Dovolím si k tématu malou poznámku - Měl jsem ředitele, který když zjistil chybu, dotyčného poslal sprostě do zádele. Chybu dotyčný opravil a tím bylo vše vyřešeno. Nikdy se tento ředitel dál nemstil a nevedl si na nikoho složky.

Zažil jsem ale i ředitele, kteří se chovali jako kamarádi, ale přitom roznášeli pomluvy typu "ten je úplně neschopnej, dělá hrozné chyby". Je na názoru každého, kdo a co je větší zlo.

Neomlouvám P.Novotného, protože pro mě jsou jeho projevy příliš bulvární a daleko za hranou etiky, kterou bych předpokládal u konzervativní strany, která tvrdí, že chce vrátit do politiky slušnost.

Osobně bych proto také hlasoval za jeho vyloučení....

Foto

Velice zajímavě a dobře napsáno. Doufám, že se na tím článkem hodně lidí zamyslí.

Vašek

Karma

PN

P29e84t19r 32N59e48d79v63ě56d

14. 6. 2024 14:07

Proč není vyloučen Babiš z ANO? Protože jsou koblihy v pohodě a umí odpouštět. Je pravda, že oproti členům ODS to mají výrazně lehčí.

Foto

To by se musel Babiš jedině vyloučit sám.