Tragikomedie roku

Nejapně apolitický, katastrofální, kataklyzmaticky neinformovaný a hrubě politicky nekorektní glosář

Netuším, kdo je skutečný kandidát na herce roku. To bych si prosím vážně nedovolil, takto fabulovat. Nicméně jeden pán už několik let dělá všechno proto, aby se svět jeho země bál. A pak si najednou posteskne, že ve světě řádí jak černá ruka fobie z krajiny, jíž vládne. Není to k smíchu, je to věc vážná. Řekl bych, že možná o důvod víc, proč mít strach z té úchvatné země.
Speciální jednotka rakouské policie se nyní stará o zesílenou ochranu prezidentského kandidáta Alexandra Van der Bellena. Je to speciální informace, lépe řečeno, pocity z ní jsou velmi zvláštní. Jak prapodivně to souvisí s "ukrajinizací britské politiky" ... (zavraždění Jo Coxové člověkem spřízněným s neonacisty a nyní výhrůžky Van der Bellenovi ze strany neonacistů) ... Kdopak jen tuhle záhadu rozluští? K smíchu to není ani trochu.
U nás se o osud voleb kdekoliv ve světě bát nemusíme. Náš kapitánský můstek to jistí. Vždyť z míst nad Vltavou nejvyšších vzešlo přání adresované rakouským občanům, aby volili pana Hofera a nikdy jinak. Stejně tak si naše místa - v idylické shodě s běloruskými - vroucně přejí, aby si "Amerika" zvolila za prezidenta pana Trumpa. O jak krásné souvislosti se jedná, lze jen blaze pomyslet. V každém případě se naše země stává ústy svých náčelníků naprosto rozhodující ohledně výsledku voleb téměř všude. ÚPLNĚ to vidím, jak si každý občan USA nejdříve zjistí, co naše věrchuška zavelí a až podle toho zavolí.

No, lidičky, já vám fakt nevím, z koho a čeho máme mít fobii... Údajných lysohlávek (či kýho výra), po nichž je prý paní Hillary tolik "hilarious" během televizních debat, bych se bál asi nejméně.
 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Trizuljak | neděle 16.10.2016 23:53 | karma článku: 17,05 | přečteno: 761x