Tisíc důvodů pro okamžitý CZ-exitus

Co tisíc, milion! Vždyť my, ušlechtilí Neevropané, tak STRAŠNĚ úpíme pod jhem té "zlé, nám tolik cizí" Evropy!

 

Nyní je třeba jen to šikovně skoulet, aby se konalo referendum, v němž bude namísto zbytečně matoucí otázky přímý apel: Ty nechceš setrvat v prohnilé EU a NATO!
Předtištěné odpovědi budou znít takto:    ANO - rozhodně nechci zůstat
                                                                 NE - v žádném případě nechci zůstat

______________________________________________________________________

- Exodus našeho (ujařmeného a zbídačeného) lidu z evropského otroctví proběhne rychle a krásně pod vedením zvláště k tomu vyvolených náčelníků. Okamžitě poté se dostaví národní štěstí. Bez obav, žádně čtyřicetileté vandrování pouští nás nečeká. Určitě, že určitě!

- Po uskutečnění referenda se konečně můžeme přejmenovat na Republiku Čechie (svrchovaně autonomní a možná i národně sociální)

- Naplní se odvěký sen o vybudování VPNB - Vysokého Plotu Národního Blahobytu - kolem naší kvetoucí země. První dvě slova si můžete dle potřeby vzájemně prohodit: Plot Vysokého Národního Blahobytu. Podle přímé úměry: Čím vyšší plot, tím vyšší životní úroveň všech uvnitř ohrádky.
- Od té doby k nám už nepáchne ani noha, takže si tady budeme vonět navzájem.

- Bleskově se rozloučíme se všemi pracovníky z ciziny. Jejich práci si budeme dělat sami, mnohem lépe si za ni zaplatíme a pro zvelebení vlasti budeme pracovat s neskonalou horlivostí. Tak masivní nárůst platů a množství kvalitně odvedené rachoty nastartuje u nás velký hospodářský zázrak.

- Těch pár šupů údajných "dotací" si tam v té "zavilé Bruseli" můžou nechat, MY jim o ně nestojíme! Zvláště když se o ně tady nemůžeme šábovat jak se nám zachce. Kdepak na nás s nějakými pravidly, jak a na co se dotační peníze smí utratit!
 

- Ať je to jak chce: my, dobří a šlechetní Neevropané, té proradné cizácké Evropě vytřeme zrak!
P.S. Málem bych zapomněl na zcela nezbytný zákaz mluvit při kampani k referendu o možných důsledcích či o plánech a vizích co vlastně budeme dělat, až nám ta kýžená "svoboda od Evropy" nastane. No, vždyť on to bude ráj na zemi, takže nebudeme muset dělat vůbec nic... :-)
 

Autor: Marek Trizuljak | středa 13.7.2016 21:00 | karma článku: 27,84 | přečteno: 1510x