Tak "zelenej diktátor", nebo dokonce "ekofašista". No hrůza!

Von je to ve skutečnosti "sluníčkář" (což je ještě horší!) se životem, který se pro masáž v Blesku nijak extra nehodí. Jen si představte: normálně vystudoval střední školu, potom univerzitu a má doktorát, co si na takovým vezmete?

 

Jasně, je to přeci naprosto typickej příklad trapně slušňáckýho "elitáře zcela mimo realitu". Kam se hrabe na opravdový chlapáky - lidový prezidenty, co se producírujou s orientálním přepychem, houfcem bejvalejch manželek a zástupem dorostu.

To jméno je tak nějak divně feudálsky znějící - a přitom je to "levičák"... A mluví slušně... Fakt divný, s tím si na nás, pravopravé české národovce nepřijde! To už by snad byl lepší ten "Švarcnberk", než todlencto! Ještěže mu náš pan prezident popřál už na jaře, takže teď pospíchat vůbec nemusí... Zatímco zvolenej prezident americkej okamžitě zatoužil pozvat zvolenýho prezidenta rakouskýho sofort na návštěvu WeissHausu - (určitě, že určitě :-D )
 

"Rakóské voják protentokrát slavně nezvítězil", šeptá smutně stréc Jožín z Postřižin
No ale hlavně, každej poctivej vlastenec v Česku se těšil na Hofera a na vítěznej taneček na hrobě kavárníků. "MY" bychom jim tam klidně dotáhli i pirátůmilovnou partičku stříbrnejch slavíků, aby těm sluníčkářům a pravdoláskařům mužně zapěla rekviem...
To "NÁS" ti Rakušáci s jejich eurohujerskou démogracyjí teda ale hrubě vypekli!

 

...

Autor: Marek Trizuljak | úterý 6.12.2016 17:29 | karma článku: 16,57 | přečteno: 771x