Soudruh se raději zastane vepřů, než obětí koncentračního tábora v Letech

Komunisté - sami vražedná totalita, která má na svědomí kolem sta milionu obětí - znovu prokazují, jak měli a mají blízko k jiné vražedné totalitě: té nacistické.

...

Protinacistický odboj komunistů řadu let neexistoval, protože ho měli Stalinem přes Kominternu zakázaný. Komunistický tisk velebil nacistické vojáky jako "dělnickou třídu v uniformě". Po porážce Polska uspořádaly obě armády, jak německá nacistická tak sovětská komunistická, společnou slavnostní přehlídku. Masakry polských civilistů páchaly obě tyto "výtečné" armády. Á propos, onu "výtečnou" nacistickou armádu pomáhal vycvičit a vyzbrojit Sovětský svaz. Afinita rudých k hnědým byla a je stále silná. Sovětský svaz však potom od určité chvíle už nenazýval německé nacisty jejich skutečným jménem a důsledně jim začal říkat "fašisté". Nehledě na to, že označení "fašisté" je v tomto případě věcně zcela liché, šlo Stalinovi hlavně o to, aby dodatečně zamaskoval bratříčkování "socialistů" se "socialisty" - socializmu sovětského s národním socializmem německým.
A komunistům z principu nemohly vadit koncentráky, protože za první sami nacisty učili, jak se koncentráky budují a za druhé měli svoji vlastní letitou praxi zavírání milionů lidí do lágrů. Sousloví "koncentracionnyje lagery" rád používal už Lenin.
Jaký div, že se komunista neustrne nad památkou obětí koncentráku v Letech! On se zastane raději (chovu) vepřů.

 

...

...

 

 

Autor: Marek Trizuljak | pátek 9.8.2019 11:48 | karma článku: 39,08 | přečteno: 4874x