Šeredně nám lžou

Jen si to představte. Zapnete televizor a dozvíte se, že večer 28. října bylo na shromáždění na Staroměstském náměstí "několik tisíc lidí". To je přímo děsivá manipulace, na hony vzdálená od nezvratných fakt.

Vždyť náš "hraduvěrnej lid" móc dobře ví, že na Staromáku byla jen hrstka "ztroskotanců a samozvanců"! Samej "intrikán a provokatér", "zkrachovalej politik", "renegát", "agenti prohnilýho Západu a Brusele", ne-li přímo tý vodporný krvelačný síájej a mošádu. Fšicky placený z "diverzních západních centrál"! A fšicky "dychtivý rozeštvat naši idylickou společnost"!
Fotky z toho pseudomajdanskýho virválu sou cinknutý. Notývole, ňákej kavárenskej chytrolín do nich namontýroval zástupy vděčnýho lidu, kterej šel vítat zlatý kluky z Nagána, to pozná každej dobrej vlastenec!

A trapnej hlouček rádoby-účastníků? Těch "pár desítek zoufalců" se poztrácelo v prázdným náměstí, málem ani nebyli vidět! Stejně to byli podplacení statisti a leda tak pět-šest "naivních sluníčkářů obluzených zavilou propagandou pražské kavárny" to MY dobře víme! A možná tam byli jen turisti, zákeřně přivábení kakofonickým třískáním do kytar a svítícím pódiem ("zatraceně drahým, krvavě zaplaceným z peněz lidu!") Tohle že byla alternativní oslava 28. října?
Bez obav, přátelé, však von to jistí věrnej šik KSČM jako jeden muž! A soudruh Filip, kterej předvádí svaly, že aspoň Hermana z tý vlády chytřevtipně vymete... Fakt, ještěže ho máme...

 

Autor: Marek Trizuljak | sobota 29.10.2016 20:31 | karma článku: 33,66 | přečteno: 3168x