Po tříměsíčním vyšetřování otravy Bečvy kyanidem policie vypátrala...

Laskavé varování pro útlocitné čtenáře: hlavním žánrem tohoto blogu je humorná nadsázka (nebo spíše sarkastická). Ve skutečnosti ale není čemu se smát

...
Po tříměsíčním vyšetřování otravy Bečvy kyanidem policie ČR pravděpodobně vypátrala, že se pravděpodobně jednalo o pravděpodobně neznámou látku.
(Toto odhalení velmi logicky navazuje na předchozí, geniálně průlomové zjištění z poloviny října 2020 - tři týdny po havárii, že na vyšetřování je už příliš pozdě, pročež nebude možné zjistit viníka)

...

Fotografie (pouze ilustrační), autor MT

...

Nelze tedy, než očekávat, že za další tři měsíce se policie pravděpodobně dopátrá k dalšímu průlomovému poznání, že se asi jednalo o nezjištěnou řeku, na níž se možná neodehrála žádná ekologická havárie

...

Fotografie (pouze ilustrační), autor MT

...

Dne 20. prosince 2020, tedy ve stejný den, kdy Policie ČR nevydala slibovaný vánoční dárek pro veřejnost v podobě zprávy o vyšetřování, se konala v Praze u Vltavy a v Hranicích n. M. krásná, tichá poetická akce Svíčky za Bečvu. 

...

...

Prosím, nezapomeňte: Málo co je výmluvnějším symbolem krásy země, v níž žijeme, než řeky, jezera a čistá voda v nich. A málo co je větším zločinem na zdraví a životě lidí i krajiny, než vodu otrávit.

...

Z vánoční zdravice Městské policie v Přerově:
"Pokud jste se rozhodli projevit milosrdenství a udělit šupináči milost, vyhněte se raději řece Bečvě. Tenhle rok by se kapři asi drali zpátky do síťovky a žádali humánnější exekuci." 
(bez obav, autorovi blogu je znám jak rozdíl mezi Městskou policií a Policií ČR, tak i rozdíly v jejich kompetencích)

...

Pod čarou jen základní odkazy:

_____________________________________________________________
https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/otrava-becva-ryby-jed-kyanid-rozbor-vzorku.A200924_102550_zlin-zpravy_alhhttps://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/becva-otrava-kyanid-vysetrovani-informacni-embargo-inspekce-deza-vedec.A201023_578176_olomouc-zpravy_stk 

...

...

 

Autor: Marek Trizuljak | pondělí 21.12.2020 20:54 | karma článku: 43,58 | přečteno: 12981x