Omělé idiot omělyho idiota nepodrazi

Stalo se na fejsbuko, že jeden falešné profil nahlásel administraci drohé takové podobné. Že pré obtěžoje a vedává se za nekeho jinyho neš je. Omělá blbosť odpověděla, že je to v pořádko: pré "nebela porošena pravidla komunite"

Vesvětleni je jediny: Administrace ksichtknihe je oš dávno ovládnotá oměló blbosťó. Ta spolehlevě poznala omělyho blbca, které bel nahlášené, že obtěžoje. A svyho "vlastniho kolego" se přikladně zastala. To dá rozom. 

Toš je potym óplně logicke take pravda, že jen omělé idiot rozomi omělymo idiotovi. Omělá blbosť světem vládne! A je stokráť vechetraleéši, neš normálni blbosť ledská.

...

Neévešši kategorie omělyho blbce je Artificial Idiot (AI)

....

Na krátké čas máme aspoň s hanáčtěnó vestaráno. Je to neco jako "kód Navajo". Neoměle neintelygentni překladač Bimbo si na tym velámal zobe. Hanáčtěna je jediné z velkéch světovéch jazeku, které održoje v režimo přisnyho otajeni svó gramatyko a spisovné slovnik. 
Ale v Holomóci městě a meslim že e v Bestřece a Choleně žejó skoteční experti. O nich se normálně mužete optat na kompletni problematyko. Vesvětli vám to tak pěkně v hanáčtěně, že nemáte šanco si to zapamatovat.

Toť z teho veprávěni je jasny, že chatbot je orčetě nejaké kolér, které zapomněl botke na chatě a je z tého celé hlópé. 
Návrh pro ledi je takové, že bechom měle internetovy hádke přenechat omělym idiotum, abe se pomlátile meze sebó. A hlavně te jejich trotlovine vubec nečist.

...

Závěr:
Až se oměli idioti různéch táboru začnó na interneto sami navzájem mlátět po paštěce, mužeme jako občani celó virtuálni sféro konečně opustit. Nás hlópéch je na světě beztak dosť a vestačime si. Aréno oměléch blbcu bode třeba oddělit od možnosti veřejnyho přístopo. Ať si to tam veřidijó bez nás a nám ať daji pokuj!

...

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Trizuljak | sobota 27.1.2024 13:49 | karma článku: 21,56 | přečteno: 499x