Jak uhnat starého jezevce v souladu s GDPR

Houbeles GDPR, tahle kulišárna nás nechrání ani náhodou! Ale před čím by nás vlastně měla chránit? Stále jsem  nepochopil, proč jakýsi virtuální "Velký Algoritmus" tolik prahne po tom, aby do svých tenat polapil hloupého geronta. 

...
Začíná to třeba na ksichtknize tím, že se o vaše FB přátelství ucházejí krásky s exotickými jmény: Kuala Lumpur Sunshine, Desirée Adventure, Dianne Hot Passion nebo Manilla Flower. Že jsou to krásky nejžádoucnější, poznáte neomylně podle elektronicky generovaných podobenek.
Když vydržíte krasavice odmítat asi měsíc, tak Velký Algoritmus přehodnotí vaši orientaci. Jako z udělání se vám objeví nabídky přátelství od mladíků s exotickými jmény. Po vytrvalém mazání to na vás umělá inteligence znovu zkusí s dívkami a nakonec se uraženě odmlčí asi tak na půl roku. Potěšitelné na tom je aspoň zjištění, že Velký Algoritmus vás nebude lákat na nějaké "třetí pohlaví", protože na rozdíl od genderových inženýrů ví, že je to blbost. 
Ale nemyslete si, že tím se věc vyřešila. Huchmělá inteligence je znalá tajů hlubinné psychologie a Junga umí přečíst i pozpátku. Ejhle! Začne do vás hustit inzerci extra účinných stimulačních pilulek. Dokonce i vábení na chirurgické zákroky, které rozměrově vylepší tu PODSTATNOU část vašeho těla! 
A tak se těším, až někdo objeví chirurgický zákrok, který rozměrově vylepší lidskou duši... 
V každém případě však tuto všeumělou inteligenci programoval nějaký idiot, který nechápe, co je to symfonická hudba a jaký blahodárný vliv má. Můžete si na internetu pouštět vážnou hudbu stovky hodin a přesto se vám nikde neobjeví reklama, která by se k ní vztahovala! Ani tabletky, které posílí váš sluch, ani chirurgické vylepšení kliky od gramofonu.
Kampaň za udolání starého debila vrcholí reklamními okénky nabízejícími "Vzrušující seznámení se zralými ženami ve Vašem blízkém okolí". Emotikon srdíčko a heslo Nová láska! Stačí kliknout a jste v ráji (pardon, v háji).
...
 

...

(Vzácně laskavé a nejvýše chápavé čtenáře varuji, že žánrem tohoto blogu je neomalená nadsázka)

...

...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Trizuljak | čtvrtek 28.3.2019 7:33 | karma článku: 19,14 | přečteno: 664x