Genderofašofeminizmus těsně vede!

V novoroční soutěži o nejkrásnější nálepku zatím vede genderofašofeminizmus před "liberálně fašistickými nadlidmi". Ale geniální objev "totalitně laděného liberálního fašizmu" jim šlape na paty! 

Varuji vlídné čtenáře, že žánrem mého blogu je nostalgický sarkazmus a nadsázka. Pro živý svět, neberte to vážně!
......
Zbývá nám vytvořit univerzálně použitelnou, všechny deklasující nálepku "xenofobně neomarxistický, bigotně liberálně progresisticko konzervativní, lepšočlověčí, Sorosem placený rasisticko mulitikulturně nacistickohomosexualistický genderofašírkoiluminát". Za zmínku určitě stojí i "humanistický, krajně nacionalistický, globalisticko multikulturní a hrubě prodemokratický neoimperiálně neosovětský revanšizmus". Zlatosrdcatí kapitáni Nálepkové všech zemí světa, spojte se!
Pro klid zbraní bych strašně rád vynechal "teologicky pomýlené halíkofilní piťhofoby" či naopak "dukověrné zastánce pravěryzí církevní tradice", ale kdybych tento fenomén zamlčel, neposloužil bych jediněskutečné Pravdě s velkým "P". 
Všechny dosavadní nálepky blednou závistí. Kam se hrabou vlastizrádná neomarxistická sluníčka, západní naivové, probruselské kavárenské pseudoelity, ekofašisté, pravdoláskaři, láskopráskači, havloidi, demokratofašouni, zrůdná západní demokracie, upíři z Wall Streetu, "židobolševici", "židozednáři" a zločinné rejdy imprálistů. Kdepak, na nové slovíčkotvůrce si hned tak někdo nepřijde!
.......
Milí přátelé, v životě bych nevěřil, že se potkám s tímto druhem verbální kreativity, jíž se tak neuvěřitelně pěkně vyjadřuje náležitá úcta vůči každému Božímu stvoření.
(Zeptal jsem se kdysi jednoho člověka, proč v diskusních příspěvcích nenapíše svůj názor na věc a místo toho se soustřeďuje na osobní útoky. "Já přeci píšu svůj názor!" odpověděl. "Počkejte, jaký názor?" ptám se. "Píšu svůj názor na lidi!" znělo upřesnění. Pak se ještě pochlubil, že umí na každého sesmolit "přiléhavou osobní charakteristiku" a že právě to považuje za svůj vzácný přínos k veřejné diskusi.) Jasně, čím více budeme mezi sebou mít odborníků na sepisování přiléhavých osobních charakteristik, tím šťastnější a spokojenější budeme všichni...  

 

.......

Autor: Marek Trizuljak | pondělí 7.1.2019 17:53 | karma článku: 23,15 | přečteno: 1221x