Dobro zvítězilo, zloduch skončil s rozbitou hlavou

Zavilé a hrubě politicky nekorektní poznámky na téma, jak se pozná krmeleční (pardon komerční) televize

Motto: "Chtěl jsem se dívat na reklamy, ale ti blbci mě furt vyrušovali jakýmsi filmem" 

..............................................................................................................................................

1/ Krmeleční televize se vyznačuje tím, že nejméně pětadvacet hodin denně vysílá nebesky krásnou reklamu. Což čas od času zákeřně naruší bezvýznamným kouskem seriálu.
2/ Seriál na krmeleční televizi se vyznačuje tím, že se v něm nejméně dvě party divně oblečených debilů navzájem kopají do břicha a do hlavy. Čím více ukopnutých hlav, tím větší esoterika a mystika, neřkuli přímo duchovno. Všichni jsou v černém, takže nemáte šanci poznat, kdo v této pohádce stojí na straně dobra anebo zla. Drobnou šanci odlišení máte při happyendu, kdy hlavní hrdina rozmázne zloducha o zábradlí anebo mu natluče hubu železnou tyčí. Čímž bylo Zlo na hlavu poraženo a Dobro zvítězilo. Za tím účelem se seriály zásadně točí v prostorách s obrovitými skleněnými výlohami (aby bylo hozeným lumpem co rozbíjet) a v průmyslových halách, kde se všude povalují haldy příhodných ocelových trubek. V policejním krimiseriálu se snaží navzájem vystřílet příslušníci několika tajných služeb, což jim zpestřuje řadová policie tím, že se jim motá pod nohama a srandovně trvá na dodržování zákona. Při střílečkách mají hrdinové takovou kadenci palby, že se nestačíte divit, jak tvůrci seriálu dokázali v postprodukci od pistolí odretušovat kulometné pásy. 

Shrnuto a podtrženo s hrubou politickou nekorektností: 
Trvalý výplach mozků reklamou a zhovadilými seriály, to je učiněné peklo.
No a když se pak někde v nějaké krmeleční televizi objeví hrdinný moderátor se snůškou nadávek na "zlou veřejnoprávní televizi", zní to z jeho úst jako rajská hudba. Nejčistší Pravda a Nejvyšší Dobro.
..............................................................................................................................................
P.S. Trochu podobné je to s blogy. "Chci se podívat na reklamy, ale furt mě přitom vyrušují texty, které se natruc objevují v prostředním sloupci"
Ostatně řadě blogerů (podobně jako seriálovým hrdinům) přeci taky jde o vítězství jejich vlastní, přímo neskutečné pravdy a tedy o vítězství Dobra nad Zlem.

.......

.......
 

Autor: Marek Trizuljak | neděle 8.7.2018 14:43 | karma článku: 19,82 | přečteno: 771x