Zeman udělal chybu, Herman křivárnu

Úplatná pravičácká media a jejich presstituti, se opět vyžívají na špinění prezidenta Zemana a rozhořčeně obhajují ministra Hermana a jeho strýčka Bradyho, kterému prý Zeman ubližuje ignorováním jeho pomoci obětem holcaustu.

Faktem je, že situace je výsledkem organizačních zmatků hradních úředníků kolem výběrového řízení, konečné nominace vyznamenávaných a jejich nediskrétnosti. To nemůže být dáváno za vinu prezidentovi, ale jeho prezidentské kanceláři.

Prezidentovi bych vytýkal jinou chybu. Sám se v minulosti přiznal, že mnohdy dává důvěru lidem, kteří ji často zklamou. A v tomto případě udělal chybu v tom, že podlehl naléhání pana Hermana, aby Řád TGM udělil jeho strýčkovi, který by si ho beztak zasloužil i bez ministrovy protekce. A podobně jej snad přátelsky prezident požádal o protislužbu, aby ve státním zájmu zachování dobrých vztahů s Čínou, ve svém úřadu oficiálně nepřijímal ctihodného dalajlámu. Ale pan Herman, „páter vyklouz“, s jezuitskou morálkou „pia fraus“, na dobrou vůli prezidenta rychle zapomněl.      

Takhle to ale naši „poctiví“ žurnalisté nevidí a na prezidenta, nevyššího reprezentanta České republiky, hulvátsky „kydají hnůj“.

Skutečným, nevinně poškozeným je pan Brady, člověk, který přežil peklo holocaustu a po válce v Kanadě vykonal mnoho dobrého pro své spolutrpitele. Za to by se mu měl omluvit především jeho intrikující synovec a Kancelář prezidenta republiky. A pokud o to bude ještě stát, mohl by dát souhlas se svojí nominací pro příští rok.

Autor: Zdeněk Trinkewitz | pondělí 24.10.2016 17:33 | karma článku: 37,11 | přečteno: 2263x