Vladimir Putin je opět nejvíce sexy Rusem

To opravdu nikdo nečekal, že podle každoročního průzkumu veřejného mínění je Vladimir Putin opět nejvíce sexy Rusem

            Do finále soutěže o nejvíce sexy Rusa postoupili tito soutěžící: „Lev Tolstoj, Nikolaj Ježov, Josif Stalin, Ramzan Kadyrov, vesnický hlupák Vasja, Naděžda Krupská a Vladimir Putin.“

            Ale v noci před vlastním finále nikdo z finalistů nespal.

            „Hm, jsem největší favorit, to je jasné. Takové vousy jako já, nemá nikdo, taky jsem hrabě a nikdo neumí nosit mužickou halenu líp než já. Jenže když vyhraju, tak může přijít na to, že Anna Karenina jsem vlastně já a Vronskij, že je Dostojevskij. Lepší bude, když emigruji!“ pomyslel si Lev Tolstoj a opravdu ještě v noci odjel na Krym.

            „Hm jsem největší favorit, to je jasné. Sovětský lid mě vždy miloval a taky měřím 150 centimetrů. Jenže když vyhraju, tak se může přijít na to, že jsem taky pederast jako tuhle hrabě Tolstoj. Lepší bude, když emigruji,“ pomyslel si Ježov a opravdu ještě v noci zmizel beze stopy.

            „Hm, jsem největší favorit, to je jisté. Zardousil jsem fašistickou hydru, nechal popravit tuhle Ježova a taky se o mně zpívalo v sovětské hymně. Jenže když vyhraju, tak se může přijít na to, že jsem byl agentem carské policie a mám kavkazský přízvuk. Ne, bude lepší, když emigruji za Trockým do Mexika,“ pomyslel si Josif Stalin a ještě v noci se rozjel do Mexika za Trockým.

            „Hm, jsem největší favoritka, to je jisté. Nebýt mě, tak by se Lenin nikdy nevrátil do Ruska, vždy chtěl pracovat ve Švýcarsku jako bankovní úředník. Ale když vyhraju, tak se může přijít na to, že byl Lenin západní agent. Ne, bude lepší, když emigruji!“ pomyslela si Naděžda Krupská a ještě v noci odjela do Doněcku ke vzdáleným příbuzným.

            „Největší favorit jsem já, to je jasné jsem Hrdina Ruské federace a taky předseda republikové rady strany Jednotné Rusko. Určitě mě otráví novičokem, vždyť jsem taky pracoval pro FSB,“ pomyslel si Ramzan Kadyrov a ještě v té noci odjel do České republiky, aby tam požádal o politický azyl.

            „Největší favorit jsem já, protože není většího hlupáka v Rusku než já,“ pomyslel si vesnický hlupák Vasja, a protože nikam neodjel, ještě té noci vypadl z okna.

            A tak nám ze všech finalistů zbyl jediný.

           

Autor: Karel Trčálek | neděle 4.4.2021 17:45 | karma článku: 22,32 | přečteno: 384x