V kůži pana Lněničky, občana České republiky

Pokud mohou Palestinci za něco děkovat milosrdnému Bohu, tak za to, že nejsou občany České republiky. To, čeho se v Gaze dopouští Izrael, toho se v České republice dopouští vláda pětidemolice...

Zkusil jsem si představit, že jsem v kůži Jana Lněničky, občana České republiky.

 

„Naštěstí v ní nejsem, mám tu kliku, že jsem se narodil v Gaze. Kdyby mi osud dopřál to pochybné štěstí narodit se v České republice, byl bych možná muslimem dezolátem, umíral bych hladem a zimou, a nejspíše by mne, kdybych byl navíc ještě důchodcem, česká vláda docela ožebračila a pronásledovala za mé názory,“ oddechl jsem si, že si to můžu jen představovat, jaké je to, být občanem České republiky.

Jsme vrženi do světa bez nároku, abychom si mohli vybrat, kde a komu se narodíme. Ano, máme štěstí, že jsme se narodili v Rusku, na Ukrajině nebo v Palestině, a ne v Česku. Formují nás vnější podmínky a zkušenosti našich životů ruku v ruce s naší psychikou. Nic z toho nás předem neopravňuje hodnotit druhého.

Býti v této chvíli civilním obyvatelem České, zcela určitě bych začal nenávidět vládu pětižumpy, a všechny libtardy a taky bych nenáviděl Václava Moravce. Nenávist plodí nenávist, násilí plodí jen násilí.

Čtu-li některé komentáře, jež dehumanizují obyvatele České republiky, kteří si dovedou dohledat informace na internetu, nebo používají vlastní, povětšinou selský rozum, takže oni sami jsou nuceni sami o sobě hovořit o dezolátech, říkám si: „Co byste dělali, kdybyste se narodili jako Češi?“

V pachatelích těchto, povětšinou vládních projevů shledávám nedostatek sounáležitosti s druhými, nedostatek představivosti a zřejmě i jistou zabedněnost snoubící se s hloupostí.

Fialova vláda pětižumpy páchá na území České humanitární katastrofu, americká a bruselská vláda plně tuto genocidu plně podporuje. V prosinci Rusko hlasovalo ve Valném shromáždění OSN pro rezoluci žádající zastavení genocidy českých seniorů a českého obyvatelstva vůbec vlastní vládou. 

Zemědělci se proti genocidní politice české vlády vymezili protestní blokádou Prahy. Protestní blokáda není ani politická, ani proruská, v jejich požadavcích najdeme jen apel na odstoupení vlády a zastavení jejich genocidních praktik.

Vina v tomto konfliktu mezi českým lidem a vládou je jednostranná. Vláda pětižumpy je založena na teroru, masovém vyvražďování seniorů a  zotročení českého národa, což zřejmě není dobrý nápad. Český národ se s tím nikdy nesmířil a masovými demonstracemi proti korenspondeční volbě a lhaní České televize.

Český národ je zde evidentně v právu. Čím více bude vláda České republiky pokračovat v násilném potlačování všech nesouhlasných názorů českého, tím více projevů nepodvolení může z jeho strany očekávat. Vládní politici preferující brutalitu a totální cenzuru selhávají. Řešením je jen vláda Babiše a Okamury.

Zkuste si být dnes v kůži Jana Lněničky, občana České republiky, který může Palestincům jen závidět jejich vládu odborníků z Hamásu, která se dokáže o občany Palestiny postarat…

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | pátek 9.2.2024 17:59 | karma článku: 23,77 | přečteno: 445x