KL

Blahopřeji pane Trčálku, odhalil jste mne.

Celé je to samozřejmě dobře vymyšlená kamufláž, kterou připravuji už roky. Konkrétně čtyři.

Až vy jediný jste kápnul na to, že jsem už v roce 2020 s cílem v roce 2024 lhát veřejnosti, rafinovaně připsala svůj komentář pod článek, abych tím zvýšila věrohodnost připravované dezinformace. Ten článek jsem samozřejmě našla náhodou a už tenkrát mi hlavou bleskla myslenka, jak ho po letech využiju ke štvavé kampani nejen proti hasičům, kterým jsem upřela uznání za záchranu cestujících vrtulníkem, tedy vlastně za asistenci při jejich vystupování (vidíte, už se v těch lžích sama ztrácím), ale dokonce i k hanebné úvaze na téma pravdivosti sdělení zveřejňovaných médií.

Ještě že jste tu vy, tu podlost jste odhalil a celá ta moje historka se sesypala jako domeček z karet. Kéž by bylo více Trčálků stojících jako vy na straně jediné správné pravdy. To bychom si my dezinformátoři ani neškrtli, mohli bychom žít spořádaný život nového socialistického člověka a neutápěli se v žumpě vlastních lží.

Zkrátka komu čest práci, tomu čest práci, pane Trčálku.

PS: odhalování lží vám jde stejně skvěle jako počty

KT

Ale no tak, paní Lhotská, tolik slov pro jednoho pisálka jako jsem já?

Je to přece docela jednoduché.

Je v článku, pod nímž diskutujete, zmínka o tom, že cestující z vlaku evakuovali hasiči?

Buď tam je, nebo není.

Pokud ANO, nelžete, pokud ne, tak lžete.

Tak co?

Klidně se o tom zase rozepište...

Foto

Pane Trčálku, mám nejasnost. Jak jste dospěl k tvrzení, že paní K. Lhotská si tu historku vycucala z prstu? Píšete: „Žádný takový článek nikdy paní Lhotská nečetla (však taky pro jistotu ani neuvedla, kde tu zprávu četla).“ Já jsem to pochopil tak, že tu zprávu četla na iDNES v článku*/ ze 4. 3. 2020 („Mezi Brnem a Břeclaví nejezdily vlaky, jedna souprava strhla trakční vedení“), a protože oním spojem cestovala a ten příběh sama zažila, přispěla ještě téhož dne večer (4. 3. 2020/19:28) do diskuse pod zmíněným článkem, v níž uvádí: „V tom vlaku jsem seděla a žádní hasiči nás neevakuovali. Zhruba v 11:50 se vlak zastavil a asi po hodině a půl se zase rozjel a dojel až do Břeclavi, kde ho odstavili. Ale kdo přišel na ty hasiče, je mi záhadou. Že by výroba dramatu za každou cenu?“---Já samozřejmě nemohu stoprocentně tvrdit, jestli v tom vlaku seděla či nikoli, protože jsem tam nebyl, ale nikdy bych si nedovolil kategoricky veřejně hlásat, že si to celé vymyslela a že lže čtenářům do očí. Ptám se tedy: Vy máte důkaz, že je to celé z její strany vymyšlená lež? A pokud takové důkazy máte, mohl byste nás s nimi seznámit? Uctivě děkuji.---*/Odkaz https://www.idnes.cz/brno/zpravy/vlaky-vyluka-porucha-trakcni-vedeni-doprava-brno-breclav.A200304_133711_brno-zpravy_pp

KT

Umíte číst, pane Stejskale?

Pokud ano, tak mi ukažte, kde se ve Vámi zmíněném článku píše o tom, že cestující z vlaku evakuovali hasiči!

Někde mezi řádky?

Ale pokud se tam opravdu píše o tom, že cestující evakuovali hasiči, mohla paní Lhotská ve svém článečku zdůraznit, že to bylo v iDNES, které v tu dobu ovládal jistý politik...

Foto

PS:

Tohle také nepsal Trčálek. Není to česky:

A protože tento článek pro deník To, mohla si vymýšlet a lhát, co srdce račí, protože deník To je komerční projekt novináře Stoniše a tak se v něm může lhát a vymýšlet, co hrdlo ráčí, protože se samozřejmě jen lže v mainstreamových médích.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/trcalek/proc-nam-pani-lhotska-lze-do-oci.Bg24060602

Foto

Pane Trčálku, po skončení fotbalového utkání Turecko-Portugalsko na ME 2024 jsem zjistil, že jste změnil nejen nadpis původního článku (slovo "lže" jste nahradil slovem "fabuluje"), ale také jste zásadně upravil text. Z toho důvodu další debatu týkající se původního článku ze své strany ukončuji. Takovou nefér hru, kdy měníte "pravidla" v průběhu zápasu, řečeno sportovní terminologií, s Vámi hrát nebudu, je to ztráta času a nedává to smysl. Mezi slušnými lidmi se tomu říká podraz.

KT

Aha, pokud na výzvu administrace upravím svůj blog tak, abych vyhověl pravidlům blogování, a neporušoval je (jako jste je pregnantně porušoval Vy), tak je to podle Vás podraz.

No, ale neměl byste totéž napsat i pod článkem paní Lhotské, která svůj článek taky docela zásadně upravila?

MV

Bylo dobře, že Stonis skončil v reflexu. A že teď dělá, co dělá je jen příznačné. A že se k němu připojila právě pí Lhotská je taky nasnadě. Jsou věci a situace, které se dají snadno predikovat, Karle.

Foto

Některé autorky zkrátka čtenářům lžou, až se jim od klávesnic práší. Jistá nejmenovaná autorka nedávno lhala o škole, jejíž žáci byli ze strany učitelů šikanováni za to, že jejich rodiče volili jisté politické hnutí, popř. majitele tohoto politického hnutí v prezidentské volbě. A poté, co vyšlo najevo, že žádná taková škola neexistuje, to dosud na pravou míru neuvedla.

MR

Irein má demagogickou potřebu odvádět pozornost k "jiné nejmenované autorce", kterou si vymyslel a neumí jí tudíž jmenovat

JK

J23a44n 78K31y65š10k57a

21. 6. 2024 19:09

Paní Kateřina Lhotská dodala to, co potřebuje každá smyšlená historka: Teplý lidský příběh. Je to lež, ale hezky se to čte.

  • Počet článků 3000
  • Celková karma 22,77
  • Průměrná čtenost 857x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik