Neopíchaný Ladik kvasí u moře v Albánii

Díky bohu jsem se taky nenechal naočkovat a tak mi nic nebrání, abych vyrazil k moři, protože krev se mi nesráží a do letadla mě vezmou

            Bohužel mě opíchali, takže jsem měl po dovolené u moře, nehledě na to, že se mi pořád srážela krev, což bylo velmi nepříjemné, nechtěli mě kvůli tomu ani vzít do letadla, že prý aby kvůli mně nemuseli nouzově přistávat v Minsku, kdybych jim v letadle vydechl naposled.

            Skončil jsem jako Buddha a ani jsem nemusel kvůli tomu cestovat do Thajska, sedím doma pod stromem a nic mi nechybí, upírám pohled do nekonečna svého pupku a v hlavě mám dokonalé prázdno.

            „To je asi ta nirvána,“ myslím si.

            Ale nebylo to tak, že bych byl docela odříznutý od vnějšího světa, protože mi každý den píše Ladik. Ladika neopíchali a tak mohl jet k moři do Albánie, o které jsem ani nevěděl, že existuje, asi proto, že není v NATO, ani v EU.

            Dle všeho je to nádherná země, přímořská, však mi taky Ladik dnes napsal: „Předem svého dopisu tě zdravím. Právě jsem se najedl a jdu se koupat do moře. Zdejší vepřové i moře jdou mi k duhu, můj obličej je už zcela zdravé barvy, takovou jsem neměl ani v Karibiku. Jediné, co mi tady chybí, jsou staří havíři z porubské Lidovky. Těm by se tady libílo, žrádlo i chlast jsou levné jak v německém Lidlu, o slunku, na které by mhouřili své uhelným prachem podmalované oči, ani nemluvě.

Co víc si přát, když jim zrušili ROH?

Navíc je tady svoboda, jaká už u nás dávno není. Pravda, mloků je tady hodně, ale to i v Kosovu, které je součástí velké Albánie zrovna tak, jako byly Sudety vždy součástí vaté říše národa německého a kdo ti tvrdí opak, ten je lhář, protože to, co vytvoří média, třeba Rukojmí, nebo Protiporoud, to nemá s realitou moc společného. Ostatně, nejlepší pleskavica je prý v Prištině, jenže to ti Hájek na Protiproudu neřekne, určitě si tam na ni zajedu, Priština je pěkné město, něco jako Poruba, když si odmyslíš staré havíře.

Skoro mám pocit, že všude je pěkněji než u nás doma, v Bělorusku, v Karibiku, nebo tady v Albánii.

Někdy si říkám, proč nás Hitler raději nevystěhoval za Ural. Tam je taky pěkně, obzvláště teď v létě, škoda, že ti Američani, respektive americký kapitál, nenechal Hitlera tu válku vyhrát, jak měl původně v plánu.

Proč jen žijeme v tak pitomé zemi, jak je ta naše, kde se nechávají lidé opíchávat?

Najedl jsem se a teď se půjdu potápět do moře. Vepřové maso je těžké a táhne člověka ke dnu, to je, co právě potřebuji. Když se potápím v moři, vzpomenu si vždycky na Slánského a jeho spiklenecké vakcinační centrum, asi proto, že voda v moři je sladká!

Ještě, že je odhalili!

Musím pořád na to myslet, že už jsme nemuseli být na světě, kdyby Slánský realizoval své spiklenecké vakcinační plány a nechal celý národ naočkovat americkým jedem. Jinak se mám dobře, když se nepotápím, tak vidím všude spiknutí, jen za dnešní dopoledne jsem jich odhalil nejmíň deset

Je to pravda, že Olšerovi praskla od vzteku, že jsem objevil víc spiknutí než on, cévka?

Slyšel jsem, že teď všude tahá za sebou nohu, a nadává na mě, že mě platí Soros, a proto můžu trajdat po světě.

Měl by jet taky k moři, závist je zlá věc, rád mu to zaplatím, moře a vepřová panenka mu, stejně jako Ovčáčkovi, udělají dobře.

Nebo ho už taky opíchali?

Ani bych se nedivil, protože dobytku smíchu netřeba.

Tvůj Ladik.

P.S. Dobytkem myslím samozřejmě Olšera, ne sebe.“

Přečetl jsem Ladikův dopis a bylo mi smutno, já sedím pod stromem, hledím na svůj pupek a zpáteční letenka z Vídně do Albánie stojí jenom 1800,- Kč, protože světovládci potřebují rozstřikovat chemtrails. Jenže jsem opíchaný, nikdy neuvidím nádherné hory, v nichž bojovali stateční albánští partyzáni proti NATO za Velkou Albánii, zatímco u nás se v rámci odboje proti Eurorajchu i Eurosojozu všechno rozkradlo...

 

           

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 10.6.2021 16:32 | karma článku: 24,19 | přečteno: 837x