Kdo se má v těch dezolátech vyznat, sakra?

Jak má prostý člověk vědět, kdo je dezolát? Jak se má vyznat v "dezolátní sféře", pokud ji pravidelně nesleduje? A znali umělci v roce 1977 při podpisu anticharty text Charty 77 a všechny její signatáře?

 Obyčejný školní den, jeden z mnoha. Snad druhá, snad třetí vyučovací hodina. Interaktivní tabule a schované mobily. A kromě toho všeho, tak běžného, i patnáct párů mladých očí tázavě hledících na paní učitelku, češtinářku.

            Češtinářka se usmála a pustila se do výkladu jako vždy, s vervou a neskrývanou láskou ke své profesi.

„Dnes vám říct, kdo jsou to dezoláti. Mám vám to říct, abych do vašich srdcí zasela nenávist, a taky proto, že se vás na to musím zeptat u maturity. Ale já vám neřeknu, kdo jsou to ti dezoláti, já to opravdu nevím,“ řekla češtinářka pevně a rozhodně, hledíc na mladé lidi, ke kterým cítila nevyslovitelnou něhu, „kdo jsou to ti dezoláti, to vám nemohu říct. Ale mohu vám říct, kdo jsou to pětidemoliční kurvy, to je například kolegyně mazancová, která lže a chová se jako bolševik.

Mohu vám taky říct, kdo je posraný Fialenko.

To je ten, který chce válku na Ukrajině. Měl by vzít svoje děti a běžet tam!

Proto je pětikoaliční kurva jako všichni ti, kteří nám lžou, že  nejsou fašisti usilující o uloupení nejen ukrajinských, ale i ruských zdrojů.

Jsou to ti, kteří nám lžou, že my, otroci protektorátu ČR nejsme v noci, omámeni a zbaveni vlastní vůle údajným očkováním proti covidu, odesíláni do masomlýnku Donbasu, když soudruh generál Zalužný požaduje 20 000 kononenfutter každý měsíc, do války za svobodné lupičství židovské BlackRock.

Ano, milí studenti, nevím, kdo jsou to dezoláti, ale mohu vám říct, kdo jsou to pětidemoliční kurvy!

Pamatujte, že jsou ti, kteří ovládají Českou televizi, spolu se Sorosem, a proto se nikdy z České televize nedozvíme, ednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a vševidoucím zrakem sionistického  Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě.

Ano, z fašisty a Židy ovládané České televize se nedozvíme, že Petr Hájek a jeho Protiproud nám nepodvoleným nabízí bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou), jak uchránit své finance, to znamená, že je všechny věnujeme Hájkovi, který je bezpečně, podle návodu Markéty Šichtařové, bezpečně uloží ve zlatě!

Mnozí jeho čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé, které fašisti nazývají právě dezoláty, již ke své spokojenosti tuto možnost investovat s Protirpoudem využili a jejich peníze jsou v naprostém bezpečí!!!

Říkám vám, že pětidemoliční kurvy jsou ti, kteří na nás přivolávají Boží trest štědrovečerní jaderné apokalypsy, protože se klaní před západním Baalem a ne před Kristem národů, který je pro svou čistotu zase ukřižován, protože jako před dvěma tisíci lety přichází z Východu.

Nevím, kdo jsou dezoláti, a proto vám říkám, že kdo nebude vědět, kdo jsou dezoláti, u mě z maturity nepropadne!“

To řekla paní učitelka, načež všech patnáct mladých lidí povstalo.

No, a na druhý den češtinářka do školy už nepřišla.

Mezi mladými lidmi byl Jidáš, bonzák.

A samozřejmě byl nebinární…      

 

           

           

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 30.11.2023 17:19 | karma článku: 25,87 | přečteno: 533x