K té vší válečné vřavě! Je smutné, když lékař podporuje válku!

Vždy mne rozesmutní, když válku hájí nebo ospravedlňuje lékař. Lékař toho povolání (omlouvám se za tuto kostrbatou a nesmyslnou formulaci, ale jsem z toho opravdu moc a moc smutný) by si něco takového neměl vůbec dovolit!

Co by byly války bez lékařů, jářku!

Jsou to právě lékaři, kteří za války lečí zraněné vojáky a tak je opět vracejí do smrtícího koloběhu a tím války záměrně prodlužují.

Dá se v podstatě říct, že hlavními strůjci každé války jsou lékaři, protože mají za války víc peněz za přesčasy.

Výjimkou jsou samozřejmě ruští lékaři. Ti ošetřují zraněné vojáky zadarmo a ze svatého přesvědčení, protože každá válka, kterou vede Rusko proti fašistům, je válkou svatou.

Ne, ruské lékaře bych z toho rozhodně vynechal!

Ruští lékaři, lékaři rozhodně nechtějí válku, nebo chtějí maximálně jen svatou válku, stejně jako všechen ruský lid, který je zásadně proti jakékoliv válce, zejména jaderné válce, leda by ta válka byla svatá a zničila by, pokud možno, celý Západ.

Pravím vám: „Není ruského lékaře, který by nesnil o míru, který by nedoufal, že fašistický Kyjev konečně padne a bude zase mír!“

Ale i mezi ruskými lékaři se najde černá, a já se nebojím říct, že rovnou prašivá ovce.

Například ruský lékař, který se jmenuje Andrej Volna.

Tak tento prašivý pes v lékařském plášti po spuštění speciální mírové vojenské operace natočil protiválečnou výzvu a pak utekl z Ruska, aby teď jezdil na Ukrajinu, kde léčí zraněné banderovce, které Západ nahnal před hlavně ruských děl!

Z takového člověka musí být špatně každému komunistovi, každému českému vlastenci, každé spisovatelce!

Lékař a taková lidská zrůda!!!

Vyprávěl jsem o této lidské zrůdě, která zradila svou lékařskou přísahu, známému bojovníkovi za světový mír, panu Lněničkovi, jemuž se plným právem přezdívá český Gándhí.

„Však až bude mír, tak mu to na nejbližším kandelábru spočítáme! Právě kvůli takovým chciválkům, co v Rusku zveřejňují protiválečné výzvy, se pomalu šineme k další válečné katastrofě!“ zaťal pan Lněnička své pěsti a vzduchem se přitom rozlehla libá vůně okeny.

No, nevím, jak vy, ale já si myslím, že by panu Lněničkovi Nobelova cena za mír určitě slušela, nebo by mu přinejmenším slušela stejně tak jako Jásiru Arafatovi…

Autor: Karel Trčálek | sobota 27.4.2024 15:32 | karma článku: 21,90 | přečteno: 508x