George Soros obdržel prestižní Puškinovu cenu stejně jako Nohavica

Jarek Nohavica dostal Puškinovu cenu od Putina. No dobře, ale Soros dostal taky Puškinovu cenu, nejvyšší čas, aby ilumináti zahájili speciální vojenskou operaci na depuškinizaci Ruska!

           Jarek Nohavica nebyl v jádru špatný člověk, možná právě dokonce naopak, jenže jednoho dne dostal Puškinovu cenu a tak ho v Česku zakázali.

            „Vrahu! Vrrrahu!“ křičeli na něho lidé a nějaká rozzuřená stařena přetáhla nebohého barda ulepeným bičem plným much, který nosila v galoších, protože pásla svině a tak měla bič pořád u sebe, dokonce si jím jednou týdně čistila i svoji zubní protézu.

            Bylo to vskutku odporné a přitom byl Puškin skvělý básník, který měl na světě ze všeho nejvíc rád Ukrajince.

           Nechával je dokonce přespávat ve svém paláci, sám si lehl na zem a Ukrajince dal do postele ke své ženě, někdy i tři najednou a taky se chystal napsat poemu o Bohdanu Chmelnickém, jenže ho zastřelili v souboji a tak aspoň jeho poslední slova byla: „Sláva Ukrajině!“ (a proto je stužka na Puškinově ceně modrožlutá)

            Ladik, který taky nebyl v jádru špatný člověk, spíš právě taky naopak, se už na tu hnusnou nespravedlnost nemohl dívat, jak je Nohavica pronásledovaný a štvaný kvůli Puškinovi a proto vyskočil na nejbližší kandelábr a zvolal: „Lidi neblázněte, Soros taky dostal Puškinovu cenu!“

            Načež v Rusku zakázali Člověka v tísni v souladu federálním zákonem „O opatřeních proti osobám zapojeným do porušování základních lidských práv a svobod, práv a svobod občanů Ruské federace“.

            Takový dobrý člověk je ten Ladik, zachránil aspoň Nohavicu před uštváním, když už se mu nepodařilo zachránit Karla Čapka!

Jen mám strach, aby se nám nepřejedl hrachovou kaší, dobrým lidem se to často stává. Přejedí se hrachové kaše a pak je v noci odvezou mobilním krematoriem bůhví kam, jako by jejich dobré skutky byly ten největší a nejtěžší hřích, zatímco fašisté a zahraniční agenti nemají žádné svědomí, ti se hrachové kaše nikdy nepřejí, bůh suď, proč tomu tak je, snad proto, že mají hlavu na písničky.

 

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 21.4.2022 17:59 | karma článku: 23,08 | přečteno: 570x