Brutální cenzura Jakuba M.! Ať žije Putin! Česko patří na Východ, ne na fašistický Západ!

Je jasné, že tento článek bude na mnoha webech zakázán, ne-li rovnou smazán. A přesně proto poznáme, že tento článek obsahuje pravdu, protože pouze pravda je cenzurována!!!

                Ve svém dnešním článku  „Když rusofobové zatkli pravoslavného kněze, nemlčel jsem, ač nejsem pravoslavný“, jsem p.t. čtenářstvo upozornil na to, že v České totalitní republice byl Hamáčkovým gestapem,  stejně jako kdysi R. Slánský, zcela nezákonně a na základě vykonstruovaného obvinění zatčen jeden z nejslušnějších lidí, pravoslavný kněz Ivan Přemysl Hadrava, za což jsem si řekl u rusofobní, rozuměj fašistické části naší společnosti, o kulku do hlavy.

                „S Putinem zvítězíme, protože on je Náš Pán.

            Modlím se za tebe, Ivane, modlím se, aby tě Náš Pán vysvobodil ze žaláře, aby přijel na Armatě a jeho železnými pásy navěky rozdrtil Antikrista!“ napsal jsem doslova a cenzoři okamžitě zasáhli.

                Můj článek odhalující praktiky fašistů v České totalitní republice, kde jsou lidé za jakýkoliv projev sympatie k Rusku, které při nás věrně stojí v boji proti našemu společnému fašistickému nepříteli NATO, bez soudu popravováni, byl okamžitě cenzurován jak na webuczechfreepress.cz, tak třeba i na weburukojmi.cz, aby si jej svobodní lidé nemohli přečíst a udělat si vlastní názor.

Takové činy, to znamená brutální cenzuru, redakce těchto „svobodných“ webů dělají, když někdo napíše politicky nevhodné názory nezapadající do jejich propagandy a neodpovídající požadavkům jejich současné brutální cenzury.

            Co vadí těmto webům na mém článku, že jej nezveřejnily?

            Jak je vidět cenzoři z CFP či z rukojmího.cz se neštítí ničeho, jen aby umlčeli nepohodlné názory!!!

            Kdyby tomu tak nebylo, pak by tento můj, ani ostatní moje články, tyto údajně svobodné weby zcela programově necenzurovaly.

            Je jasné, že cenzoři z czechfreepress.cz či rukojmího.cz zakážou a smažou i tento článek, protože si v něm dovolím vyslovit následující nepohodlný názor: „Nechápu, jak může demokratická společnost označovat lidi z Donbasu za prezervatisty a už vůbec za teroristy....není to náhodou podstata demokracie, aby si lidé mohli zvolit, kam patří, třeba sudetští Němci do Německa?

Tito mírumilovní lidé v uniformách bez označení se odtrhli od Ukrajiny po slavném majdanu, kdy se moci uchopili fašisti, chrání tak sebe i své rodiny a tady má někdo tu drzost označit je za teroristy?

Svět se změnil a většina tzv. demokratických států používá toto slovo, na rozdíl od Ruska, naprosto neoprávněně, protože zde žádná demokracie není.... Spoléhají na to, že lide už neví co je to fašismus...neplést si s nacismem jak to rádi dělají i politici...

Fašismus není jen o tom, že vládne diktátor, má daleko více znaků jako je například centralizace moci v rukou doživotního prezidenta!

Dále pak nechutná propaganda, kdy je lidem vtloukán do hlavy jediný správný názor, že NATO chystá útok na Rusko, opět v EU tohle jede v plném proudu.

Podpora fašistů na Ukrajině, kteří už se ani netají tím, že fašismus je u nich legální a oslavují fašistické zrádce z dob druhé světové, jako byl třeba Molotov, který uzavřel mírovou smlouvu s Hitlerem.

A tyhle šmejdy EU uznává jako spojence a demokraty???

Jako tohle opravdu myslíte vážně?

A v poslední řadě, každý je svobodný a může se rozhodnout, za koho bude na Donbase bojovat!

Já osobně nejsem žádný proruský šváb, ale jedno vím jistě!

Na straně vrahů z NATO na Donbase rozhodně bojovat nebudu!“

Ale víte co, cenzoři z freeczechpress.cz, rukojmího.cz a dalších tzv. svobodných médiích, která brutálně cenzurují jakékoliv nepohodlné názory?

Cenzurujte si mně, jak chcete, ale já přesto budu křičet, ať se vám to líbí nebo ne: „Ať žije Putin! Ať žije Putin! Ať žije Putin! Svobodu I.P. Hadravovi i Pavlovovi!“

 

P.S. Tento můj článek, upozorňující na brutální cenzuru byl opět brutálně cenzurován fašistickými redakcemi webů czechfreepress.cz i rukojmi.cz, jak se ostatně dalo čekat od těchto nepřátel naší vlasti, kteří se už nezmůžou na nic jiného než brutální cenzuru!

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Trčálek | sobota 24.4.2021 18:50 | karma článku: 26,34 | přečteno: 983x