Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Spanelske endorfiny

Schovana pred mraky se vyhrivam na andalusskym slunci. Vypalilo mi slizky bolestiny z tela a ja se, nove nevinna, chichotam v naruci extremadurskyho hrebce. Ma cernou kudrnatou hrivou, obcas popatlanou od vonavych sopliku. To aby vypadal jako dobre vychovany a upraveny valach. Kravata, pomada a dve pusinky na tvar, vybava mistniho rozesmatyho stada

Je mi s nima dobre. Vsechno, co kdy hrozilo  prstikem namocenym v temnote nebo tucnym prstikem komplexu nebo unavenym prstikem hloubavosti se rozplynulo ve spanelskych endorfinech. To bude tou bicikletou. Sjizdim sevillskou placku denodenne na rozvrzany kamosce a moje srdce prestalo mit strach, ze pretece a praskne.

Jsem kobylka s blondatou hrivou. Moje feministicka mikrocastecka se prestala certit  a tak mohu zvesela kroutit slovanskou prdeli a drazdit milovaneho vsemi plodnymi oblinami, ktere mi panbuh nadelil. A nejen jeho. Mistni chlapici jsou halasni a nebojacni, obvzlaste v noci, opiti testosteronem, vyrazi do ulic a beze studu tokaji. Andalusske slecny s vymalovanymi tvarickami se otviraji  na zachodcich podzemniho klubu. Taky beze studu.  Laska je laska. Tady to tepe divocinou, schovanou pod dobre vyzehlenymi oblecky. Vyschle oblicejicky sexualne frustrovanych cechacku s energii zablokovanou v mozku tu nenajdete. Hlavaci, jejichz krev uz zapomnela proudit do animalnich koncin tela, jsou vydobytkem severu.

Dneska zrovna, pohansky pravoverne,  vynesli  Sevillane svoje obrovite pozlacene modly placicich Marusek a trpiho Jeziska, zaplnily ulice a halekaly na ni, presvatou pannu: Jak jsi krasna, jak ti to slusi! Nebylo mozny projit se centrem bez doteku pobozneho davu, slintajiho blahem nad tou kycovitou naaadherou. Ukroutila jsem svymu kolu usi, ale stejne se neprodralo skrz zastupy vericich. Ajaj, nekrestansky rozcilena nad temi pomalaci jsem obkrouzila cely mesto, abych se dostala do kancelare meho pritele.        Muj pritel je architekt a nosi kosile s limeckem..Svatostvate jsem mu slibila, ze az prijedu zpatky do Ceska, transformuji se v pilnou a ctnostnou studentku a prestanu byt POLEMICA. Mam ho moc rada a do Ceska jedu uz brzo. Tak brzo, ze se mi dela uzel v brise, protoze v Cesku zijou vsechny moje strasidla. A taky spousta bezenergacu. Nenapadnej sedej chlad.

Ale taky, na druhou, krasnou stranu, doma jsou pruhovani mladosi s sirokospektrouhlou fantasii nadrzeni tvorit.To tady, v pomerancovym raji, neexistuje. Tady totiz lidi, se kterymi se znam, neprosliji pubertou a z nevinnyho detstvi se prelili do stejne nevinny, ac trochu tupy, dospelosti. Konzervam se v Andalusii  dari veleskvele. Ale to vam jeste vsechno povypravim.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Trampotova | pondělí 19.5.2008 21:44 | karma článku: 11,38 | přečteno: 930x
  • Další články autora

Olga Trampotova

Punková matka je vytahaná a všichni po ní touží!

Nedávno jsem porodila druhé mládě. Moje tělo je samou láskou vytahané do všech světových stran. Oči mám napuchlé. Vlasy mastné. Mozek plný prdíků. A k tomu ten chorobný pocit, že se mnou všichni chtějí jenom spát.

19.2.2016 v 16:00 | Karma: 17,07 | Přečteno: 1457x | Diskuse| Ostatní

Olga Trampotova

Dítě punkové matky. Co mu hrozí?

Po světě běhají divoká, nebojácná a společenská mláďata. Spoustu z nich vyvedly z hnízda matky punkerky. Od ostatních matek se liší jednou základní charakteristikou:nejsou úzkostlivé a dělají věci po svém.

2.8.2014 v 19:00 | Karma: 31,81 | Přečteno: 4205x | Diskuse| Ostatní

Olga Trampotova

Jak se pozná punková matka

Má několik úžasných vlastností, které napomáhají harmonickému rozvoji jejího dravého mláděte. Nejdůležitější z nich je lenost. A druhou nejdůležitějším odvaha.

31.7.2014 v 11:06 | Karma: 38,43 | Přečteno: 14098x | Diskuse| Ona

Olga Trampotova

Potrat v nasládlém EMO hávu

Paní Lilia v dnešním článku na Idnes píše o vyvolaném potratu, jak kdyby se jednalo o nějaký velkolepý spirituální zážitek. Je mi z toho úzko. Jako by na mě vybafla nějaká zákeřná ježibaba se svými lektvary a jedovým srdcem. O to nebezpečnější, že je celá krásná a tváří se na svých webovkách jako ezo víla a průvodkyně ženskou podstatou.

24.6.2014 v 11:03 | Karma: 28,78 | Přečteno: 2528x | Diskuse| Ostatní

Olga Trampotova

Před rakovinou

Za tři roky budu nejspíš obhajovat disertační velepráci, nosit pod srdcem druhorozenou princeznu, krotit prvorozené mládě. A muže. A jejich lačné dobyvatelské choutky. Mohlo to být ale všechno úplně jinak. Za tři roky jsem totiž mohla vyděšeně zjistit, že se do mého mladického čípku s s chutí zakousla rakovina.

9.6.2014 v 14:55 | Karma: 40,32 | Přečteno: 10455x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Vláda má jednat o programu návratu části uprchlíků před válkou na Ukrajinu

15. května 2024  5:45

Program pomoci při návratu uprchlíků na Ukrajinu má na programu vláda. Platná podoba lex Ukrajina...

Ženě vybuchla ve vagině petarda, málem zemřela. Před soudem stane její manžel

15. května 2024  5:10

Před soud předstoupí Ukrajinec, který podle obžaloby loni v září v Kožlanech na Plzeňsku vážně...

ANALÝZA: Smutný Den nezávislosti Izraele. Ve válce, opuštěn a rozhlodáván zevnitř

15. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli „Měli bychom to oslavit. Určitě půjdu na hřbitov s kyticí květin a každému padlému dám na hrob...

Česká stopa zatčených oligarchů vede nejspíš k luxusním bytům v Praze

15. května 2024

Premium Ukrajina by mohla poprvé usilovat o zablokování nemovitostí, které její občan vlastní v Praze. Jak...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3259x
Baví mě myslet, cestovat, číst, mluvit, kreslit, spát, jíst a endorfíny. Vystudovala jsem psychologii v Česku a řešení rodinných konfliktů ve Španělsku. Jsem akční a zrychlená. Jsem studentka PhD na Masarykově univerzitě, pyšná matka dvou děvčat (jedu punk!), manželka Alfa samce a zakladatelka (nyní dřímajícího) projektu Couplebuilding.