Oslava Chlapa

Tak jsem si přečetla článek o tom, že je dobrý chlapa nemít.

 Že se vám po bytě budou válet špinavý ponožky. Z lednice vyhřezne ošklivý uherák. V televizi uvidíte tak akorát vypatlané hlášky uběhaných fotbalistů. Uplakanou kamarádkou volající po alkoholové terapii budete muset odmítnout. Partnerův pitbul vám ohryže značkové lodičky. V koupelně se usídlí chuchvalce vlasů.

Ano, přesně TAK to bude. Ale taky, v případě, že si vyberete kvalitního samce:

Vám měkce ustele ve svém krásném srdci. Budete královnou. A to i přestu, že nejste plastová panenka, ale ženská, které rostou chlupy, občas se potí a někdy se cítí tučně vystlaná. Obejme vás svým přesvědčením, že jste úžasná, okouzlující, inteligentní a nádherná bytost. Že všechno to, po čem toužíte si zasloužíte a že na to máte. Naučí se pomilovat vás tak, aby jste vřískala blahy.Dá vám sám sebe s velikou pravdivostí, kterou v přátelství nezažijete. Se všema těma ponožkama, hádkama a uherákama;-) A vás bude blažit pocit, že umíte vykouzlit něčí štěstí jen tím, že jste.

Je to veliká intimní investice. Obrovskej risk. Hra na schovávanou neplatí. Časem vyskočí všichni kosticí, co jste před ním na začátku zabouchla na dno šatní skříně. Předvedou pár podivných performací před jeho očima. Jestli si s nima zatančí čtverylku a pak je nechá pozvolna rozpustit v cukrové polevě tolerance, našla jste poklad, se kterým můžte zdolávat všechna nebezpečná pohoří y nudné plošiny života. A já myslím, že to fakt stojí za to. Fakt, fakt jo.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Olga Trampotova | středa 22.10.2008 9:56 | karma článku: 26,39 | přečteno: 2779x
  • Další články autora

Olga Trampotova

Jak se pozná punková matka

31.7.2014 v 11:06 | Karma: 38,43

Olga Trampotova

Potrat v nasládlém EMO hávu

24.6.2014 v 11:03 | Karma: 28,78

Olga Trampotova

Před rakovinou

9.6.2014 v 14:55 | Karma: 40,32