Bledule na stazi IV dil,-Jezis je zlej, Jezis mne miluje

Jsou lidi, ktery si zamiluju hned. A pak lidi, u kterych mi to chvili trva. Jezis a jeho bracha mne dostali behem chvilky. Zrzavy cikane se zlostnou vraskou na cele a hlasem jak rozkraplej plechacek se kolem mne zpocene ovinulo a vyfluslo na zem zacuzenej hlen.

-Namasiruj mi zada!- porucil divokej chlapecek, prohrabl se v cerstve nastrouhany mrkvi, ktera mu vyrasila na hlave a s machovksou eleganci strhl propoceny triko.

-To tak! Jses zpocenej jak kure!-

Kohoutek s nacepyrenym brichem  to zkusil pokorneji 

-Prosim senorita!-

Nastavil zada a zaloudil o podrbani jak zatoulanej vorisek.

Tihle vyrostci mne porad testujou. Kdyz unavene zkolabuje moje vyrecnost, o kterou se opira  tezkej balvan zodpovednosti za deset vresticich opicatek, charizmatickj Jezis zapocne boj o dominanci.

Je jasny, ze hystericky jecici blondyna valici se prasnym hristem jak nasupenej parostroj nema sanci chytit fotbalistu Jezise. Je jasny, ze hystericky jecici blondyna, jejiz tvarohovej oblicej zdurel rajcatovym vztekem nevzbudi u osmahlejch frajeru respekt.

Blondyna se nastesti casteji smeje, nez nasira. 

Jezisuv triletej bracha, kouzelny mladatko s vydudlanou dirou v zubech je muj favorit. Proste mu sproste naddrzuju a odpoustim.

Manuel kopl Adriana do bricha? ... Ale vzdyt Manuel se hned omluvil, dal mi pusu a rekl mi, ze mne miluje. (logika zamilovane nany)

...

Byt spravedliva je hrozne tezky, protoze jsou deti, ktery si hned zamilujete a deti, u kterejch to trva.

...

Maria je  mala holcicka. Vazi maximalne pet deka ticha. Marie jsem si nikdy poradne nevsimla, dokud se do ni Manuel nezamiloval.

-Maria je moje nevesta!- krici Manuel a honi svoji stydlivou princeznu ve snaze vlepit ji drzou pusu. Maria hleda ukryt u svy starsi sestry. Zalibeni, ktery vzbudila v nezrizenym srdci triletyho svudnika ji ruzove kvete na tvarickach. Kouka do zeme na zmoula sukynku.

Tohle je stokrat lepsi nez Daniel Steel!!

...

A pak začalo padat listí a na slunci se už dalo vydržet. Neklamný znamení, že moje  španělská novela na čas končí.

Nastavená na místní patetickej levl jsem s bolestí v srdci nastoupila do letadla a brečela  a cpala se šunkou od rozjařený přísedící rodinky. Tři horký měsíce se uzavřely do vzpomínkový krabičky plný pestrobarevnejch obrázků.

Tak snad příští rok zase a snad už napořád. Stříbrnej prstýnek to jistí:-).

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Olga Trampotova | neděle 4.10.2009 19:38 | karma článku: 17,83 | přečteno: 1830x
  • Další články autora

Olga Trampotova

Jak se pozná punková matka

31.7.2014 v 11:06 | Karma: 38,43

Olga Trampotova

Potrat v nasládlém EMO hávu

24.6.2014 v 11:03 | Karma: 28,78

Olga Trampotova

Před rakovinou

9.6.2014 v 14:55 | Karma: 40,32