Barvy v politice a jinde

Svatostavě jsem si slíbila, že se zde budu věnovat pestrým politickým komenářům. Nicméně v sexy výduti, jež je ukryta uvnitř mojí dobře formované lebky, došlo k nepříjemnému pnutí. Byla jsem upozorněna vrchním velitelem  mozkových sil, že v bitvě proti pravákům, levákům a jiným všivákům mi chybí  informované jednotky agresivních neuronů. 

Rozhodla jsem se tedy naverbovat tyhle militáry na internetu. Ráno jsem se šálkem zeleného čaje usedla ke  komplu a spustila Idnes. To byl šum! Víte, normálně se věnuju spíše studiu lidí anebo kreslení fádních kytiček do sešitu ze statistické analýzy. Včera však moje já řeklo: A DOST! pochopila jsem, že dělám všechno špatně.

Abych vás uvedla do problému. Studuju psychologii. Je to taková upatlaná rádoby věda, která s pomocí modrozelených grafů manipuluje s vaší představou o exaktnosti. Mezi nejzásadnější doporučení, vzešlá z výzkumů na krysách a broucích, patří: To, že připomínáte dvousetkilové monstrum, máte pokřivený charakter, váš obličej se podobá vředu v rozpuku a trpíte obsedantními myšlenkami na vyvraždění okresního městečka opravdu neznamená, že nejste úžasný člověk! Mějte se rád a přijměte se se vším všudy!

No řekněte, není to nechutné, týrat zvířátka, aby jste zjistili takovou blbost?

Když mi tedy docvaklo, že se zabývám studiem nejsadičtějšího odvětví moderní vědy, řekla jsem si, že nadešel čas pracovat na něčem opravdu oduševnělém a společnosti prospěšném. S pomocí již výše zmíněného šálku horkého čaje jsem provedla bleskový průzkum na stránkách Idnesu a shledala, že problémy postmoderních lidí jsou zelené, modré, oranžové, černé nebo třešňové barvy.

Ano je to tak! Svět není pestrobarevné spektrum nepochopitelnosti, jak jsem si dřív v mladickém okouzlení životem nalhávala. Jeho důležitější část zaplňuje pouhých pět barevných dimenzí: modré nebíčko s liberálními ptáky, oranžové pomeranče s bradavicí nad rtem, zelená bio tráva, kremelské třešínky a černé prdelky.  Ostatní konstanty bytí se vedle  dominant krčí na roztomile neškodné pozici nepodstatných blbovinek vhodných pro blondýnky a malomylsné. 

 Chtěla jsem se tedy pustit do švarného studia pětidimenzionální reality, ale panovník slizovitého království , nabušený neuron kypící spoji zavelel k ústupu. Že prej má rád taky hnědou, bílou a safírovou a líběj se mu plameňáci. Vymazání duhy by stálo moc energie a to by v kontextu světový krize a hrozící písmeky ze statistiky nebyl moudrý čin

Tečka

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Olga Trampotova | středa 1.4.2009 17:46 | karma článku: 18,04 | přečteno: 1755x
  • Další články autora

Olga Trampotova

Jak se pozná punková matka

31.7.2014 v 11:06 | Karma: 38,43

Olga Trampotova

Potrat v nasládlém EMO hávu

24.6.2014 v 11:03 | Karma: 28,78

Olga Trampotova

Před rakovinou

9.6.2014 v 14:55 | Karma: 40,32