Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vesničany dusí předsudky, míní blázen aneb rozhovor!

Vánoce mají být svátkem klidu, míru, porozumění a pohody. Bohužel média spolu se slavným idnes zahájili multikulturní osvěžení o alkoholických muslimech, tolerantních muslimech a odporných vidlácích, 100% nacistech, co čekali 70 let, aby mohli v Drážďanech demonstrovat.

Tož pán blázen, co si myslíte o tom, že v těch nacistických Drážďanech se setkalo tolik odporných nácků a v našem sluníčkovém Berlíně jich bylo pár? Je to dáno počtem vidláků na metr čtvereční nebo v tom hledáte jiný význam?

Paní redaktorko, to víte, ty Drážďany, ty jsou plné nacistů. Na konci druhé světové války, tam založili tradiční nacistickou organizaci svatou Lízátko, někdy zkráceně Pesta, Pegida či jak si ta tajná organizace říká. A bude to taky tím, no že zlotřilí Západ donutil Východ, aby Východňanům natloukl tu multikultůru násilím a to u vidláků nejde. To musíte postupně, musíte ukazovat obrázky dětí, jak si spolu hrajou a tak. To pak jde samo! Tudíž jasné předsudky, nic jiného za tím nehledejte.

Demonstrace v Německu svolává nejodpornější nacisti, dokonce zamaskovaní za černochy, asiaty a gaye, no odporné hnutí Pegida. Šašci, co bojují proti našim mírumilovným sousedům muslimům, kteří přináší skvělé ovoce do naší prohnilé země. Kdo patří k těm parchantům, co se brání sluníčkové lásce?! Povězte, pán blázen.

No paní redaktorko, to víte. Stoprocentně neonacisti, pak lidé, co o tom naprosto nic neví, narozdíl ode mě, což já jsem expert, viděl jsem ten dokument o islámu v televizi a naprosto v pohodě! Takže to jsou hloupá individua, plná zášti a předsudků. Ale neonacisti paní redaktorko, na to nezapomeňte, jo! To zdůrazněte.

Další otázka pán blázen. Ti nácci nebo neonacisti, bojují proti islámu nebo proti muslimům?

No víte, oni neví, proti čemu bojují ani proč. Protože jsou to vidláci. Já ten islám studuji už tři dny a je naprosto v pohodě!

No a jejich hesla? Doufám, že žádné nacistické? To jako policie nezasáhne?

Takové ty prázdné fráze jako islám je zlo. Oni ti hlupáci vzali nějakou Sýrii a Irák a to vzali jako příklad. No proč proboha? Muslimové v Evropě jsou naprosto jiné. A ty blbci tvrdí opak. Vemte si Francii. Řidiči selže auto, kříčí: "Pomoc, utečte." No a nácci? Ti z toho udělají najíždění do lidí a Alláh Akbar! Hnus, to Vám říkám. Pojďme k další otázce, protože takhle mě vždycinky vytočí! Chudáci muslimové pak mají výlohy na to, aby ukázali těm Východňanům, těm odporným náckům, že jsou oukej a oni jsou jeblí na hlavu.

A co ty odporné zprávy od toho braku Bildu? Prej nám tady pašují nějaké zle neonacistické muslimy, co se snaží poškodit pěkný obraz německých muslimů?

Ono to je sice pravda, ale nevěřte všemu. Mnohdy to jsou obyčejné rodiny, které neonacisti označí za teroristy. Oni si myslí, že burka, vesta a turban=skrytá hrozba. To si myslí jeno Vidláci. Kupříkladu má 4. manželka si naprosto nestěžuje, že má na ksichtu tu plachtu. Sama říká, že ji vyniknou oči. 

Nedávno se objevili v Německu mravnostní hlídky, co měli dohlížet na dodržování krutého prává Šária. Co si o tom myslíte?

Obyčejní kluci, co měli vesty od pomocných uklízecích sborů. Jasný Photoshop a pomluvy neonacistů.

A co ten nový pohled toho pseudonovináře, Jürgena Todenhöfera, co prý údajně byl v ISL?

ISIL to není islám, to je takové hraní na zlé pány. Oni ani ti dětští vojáci nejsou muslimové. A to, jak nácci říkají, že křesťany nutí k přechodu k islámu? Já chci důkaz. Podle mě jenom další z blábolů! To mě vždycky paní redaktorko dokáže vytočit. Ty odporné lži, že ISIL je islám a reprezentuje to hrozné. To není pravda. Muslim sám o sobě je milé stvoření, které všechny miluje. Ti bomboví útočníci, to je podle mě kamufláž a boj o moc. Ani bych se nedivil, kdyby nácci, co jsou u CIA a GRU to měli na starost. 

A co zpívání vánočních písní spolu s těmi muslimskými?

Každý, kdo nezazpívá aspoň dvě písničky u stromku, by měl být minimálně pokutován 5000 euro nebo rovnou na týden zavřít! To jako fakt. Nevidím v tom problém. Jsme křesťansko-židovská kultura postavená na antice, to máme s islámem strašně moc společného, tak proč si nezazpívat.

A jak tedy vnímají muslimy Němci?

Normálně. Chlastají spolu, vepřové jedí každý den. No prostě normálka. A psi? Každý má psa na vodítku, pořádají pochody. Muslimové, mimozemšťané, nemrtví. Ti všichni. Spolu. Ruku v ruce.

 

Autor: Limonie Tichá

Květoslav Pšonka

Sexuolog, blázen do zelených kočiček, expert na německo-mimozemské vztahy. Přednáši v plyšové síni nejvyšší věže Bradavic sociální vztahy sluníčkových lidí a velmi se podílí na vzdělávání mývalů a jejich integraci do společnosti lemurů.
Přijde Vám to opět absurdní? Bohužel podobný rozhovor ode dneška visí na idnes. Pseudonovinařina dosahuje každý den vyšího a vyšího levelu. A jaký je Váš názor?

 

Chtěl bych tímto všem svým občasným, neobčasným, normálním, nenormálním, dokolaným a skvělým čtenářům poděkovat za Vaši přízeň! Bez Vás by to samozřejmně nešlo. Tudíž přeji krásné prožití Vánoc a svátků a máte ode mě klid minimálně do 2.1, kdy se probudím z té opilosti a něco pro Vaši radost sesmolím.

 

Tomáš Veselý

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | úterý 23.12.2014 20:02 | karma článku: 30,27 | přečteno: 1402x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

V kulturistice jsem srdcařka. Hejtři mi pomohli k popularitě, říká Mikulcová

11. května 2024  17:56

Seriál Ke kulturistice se Věra Mikulcová dostala náhodou, když jí lékař řekl, že je obézní a musí...

Čína chce povinný vojenský výcvik pro studenty. Armáda nemá dost lidí

11. května 2024  17:34

Čína hodlá zavést novou legislativu, která by stanovila povinný vojenský výcvik pro středoškoláky a...

Už žádné pálení triček. V Evropě se těch nenošených vyhodí až 32 milionů

11. května 2024  16:22

Neprodaná zcela nová trička nebo mikiny často končí na skládkách. Výrobce uložení na skládce vyjde...

Rusko je ničivá síla, nespokojí se jen s částí Ukrajiny, myslí si Pavel

11. května 2024  16:15

Rusko nám bude škodit a nespokojí se s tím, že získá jen část Ukrajiny, je přesvědčen český...

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)