Putin se ukazuje. Spojenectví SSSR a nacistického Německa v pořádku

Tak se nám tento nadsamec opět ukazuje v plné síle. To, že je to šílený narcis, co likviduje všechny a všechno okolo, co jsou proti němu, to už jsme si zvykli. Že svou rétorikou a politikou předehnal v debilitě USA a jejího "prezidenta" Obamu, to už také dokázal. Ale to, co předvádí v posledním měsících, to už je snad všem slušným lidem špatně od žaludku.

Porcování Polska? V pořádku

Občas si říkám, co by se stalo, kdyby Německo nenapadlo SSSR. Podle mě bylo jenom otázkou času, než si ten syfilitik uvědomí, když nenapadnou oni nás, my napadneme je. Vysíleni boji o západní Evropu, nová území. No kdo by to nebral. S tím rozdílem, že kdyby to bylo možné, tak za Katyňský masakr požene Putin k zodpovědnosti Němce. Kdyby nebyly důkazy o zvěrstvech v Polsku v podání vojsk SSSR, opět by za to mohli Němci. Putin je hajzl a každým dnem ukazuje, že jeho sny o velikánské říši nejsou tak daleko od pravdy. I když bylo Polsko také spojencem Němců v letech 38-39, tak dopadlo ještě hůř než tehdejší Československo. Poláci se bránili ze tří stran. Ze Slovenska útočili slovenští fašisté, z  východu SSSR a ze západu Německo. Podle mě by se měly přepsat učebnice dějepisu. Všude se píše, že napadením Polska vyhlásilo Německo Polsku válku a zahájilo tím II. světovou válku. Podle SSSR spolu s Německem rozpoutalo II. světovou válku. A jak je vidno, tak Putin to defacto schvaluje. Polsko, Nepolsko, byl to jednou sovětský svaz a svazem i zůstane.

Přijdou na řadu Finové? A co Estonsko a spol.?

Otázkou je, zdali začne Putin "vyučovat" nové dějiny ohledně napadení Finska SSSR. Nabízí se mi spousta možností, jak říct, že bojovný sovětský svaz, který chránil obyčejný dělný lid byl nechutně a podle napaden imperalistickým Finskem s podporou Německa, USA a Velké Británie. Podle mě je to jenom otázkou času. To, co se děje poslední dobou v Rusku je orpavdu tragédie. Chápu, že Estonsko a ostatní země jsou naprosto vystresované a co každou chvíli tam mají vojenské cvičení z důvodu obsazení jejich země. Pokud by se Rusové postavili, tak než se Nato zmobilizuje, tak klepou u Ostravy na brány Evropy. 

 

A je to problém? Podle mnohých je nejhorším nepřítelem Rusko, USA či Čína. Podle mě se tyto tři země vesele střídají na pozici tyrana a idiota světa. V současné chvíli bohužel vede Rusko na plné čáře. Nejenom že Rusové nikdy nezkousli rozpad SSSR, ale jejich nátura vesnických vidláků z východu jim brání dělat cokoliv rozumného. Přitom si myslím, že napadení Ukrajiny Ruskem bylo zcela zbytečné. Ano, Mejdan a spol bylo svinstvo, kdy si EU a USA nezkontrolovali, co vlastně pdoporují. Ale celá Ukrajina je jedna velká korupční díra na peníze a kdo se do toho vloží, toho položí. Problém Ruska, potažmo Putina je ten, že Ukrajinu napadl , aniž by to přiznal. Veřejně lhal o ruských jednotkách, mrtvé vojáky posílal na dovolenou atd. A to je problém Ruska po celou dobu jeho existence. Vždycky to budou ti barbaři z Východu, co se neumí chovat. Jejich světlé chvíli střídají doby temna a jedna taková se bohužel v současné době nachází i v naší časové linii. Jako když jsem viděl Rusa, co měl třičko s Putinem a nápisem: Evropo, třes se a běduj tak se bojím, že Ukrajina je jenom začátek. Dokud tam bude hlupák jako Putin, tak je pro Evropu stejný problém jako ISL a muslimové. Člověk jenom doufá, že když už se dívá a probírá Putin historii, že se nebude dívat na ty ostatní, krvavé zločiny Ruska. Protože to, jak jsme dopadli a ve 48 či 68 padli, to mají oni na triku.

Autor: Tomáš Veselý | čtvrtek 6.11.2014 20:55 | karma článku: 20,68 | přečteno: 950x