Pseudohumanistická novinařina v praxi. Alláh Akbar

Tak už to zase jede na plné obrátky. Opět se ukazuje odvrácená strana novinařiny. Poslední dobou bohužel nějak často. Novináři jsou čím dál línější si ověřovat informace, vycucávají se z prstu, nepřesné informace, špatné informace, korektura taktéž tragická a sloh jak od dvouletého dítěte. Co je ale nejhorší je pseudohumanistická novinařina, která se snaží bagatelizovat muslimské zločiny!

Muslim, co zabíjí=vyšinutý jedinec, kde se nezdůrazňuje, že je muslim

Nic neobvyklého v posledních měsících. Australská média vesele psala, jak šílený muslim zabil dva nevinné lidi a terorizoval další desítku rukojmích. Většina společnosti byla s výsledkem zásahu zcela spokojena. Zemřel parchant, který navíc vyvěšoval vlajku jednoho z nejodpornějších „států“ ISL. A co u nás? Nejprve nepatrná zmínka o přepadení banky v Austrálii. Čím více zpráv se u nás objevovalo, tím horší to bylo. Nejenom že nějak pozapomněli, že je to muslim a chová se tak, ale cenzura v diskuzi jela na plné obrátky. Tudíž napište, že mu přejete za to zabití nevinných lidí kulku do břicha kvůli utrpení a nastoupí sluníčková letka, co Vám to spočítá. Nahlásí a Vy pak přijdete o účet, když Vám z diskuze smažou polovinu příspěvků.  Co je ale otřesné, že novináři našli kličku, jak bagatelizovat násilný čin muslima, který se veřejně hlásil ke své víře! Vyšinutý, osamocený jedinec, který byl nejspíš nemocný a měl problémy. V rodině, práci. To je jedno, co si ti šášulové vymyslí. Hlavní je zastřít fakt, že to udělal muslim. Aspoň že ty australské novinařské esa mají koule, aby to napsali na rovinu.

 

Francie. Samý scénář

V muslimské kolonii africké země v Evropě, Francii, se opakuje ten samý scénář. Jeden pomatený muslimský šílenec najížděl do lidí. 11 lidí zranil, pár lidí těžce. A místo toho, aby se zdůraznilo, že se jednalo o muslima, tak se to opět bagatelizuje. Proč sakra? Co vyřvával ten šašek? Za svobodu muffinů? Za osvobození Coca-Coly od umělého cukru? Ne! Vyvolával známý muslimský pokřik během útoků na bezbranné, bombových útocích atd. Alláh Akbar! A pseudopisálci? Vyšinutý jedinec, samotář a blabla kecy. To, že je to muslim a ke své víře se veřejně přihlásil a v jejím jménu jednal, je snad naprosto evidentní! A samozřejmě nezůstaneme u jednoho případu. Pobodání tří policistů na stanici dalším vyšinutým muslimem se omlouvá stejnou rétorikou. Sluníčkáři si mnou ruce, cenzor krade dukáty a pisálci si mnou ruce.

 

Toto není normální! Bagatelizovat zločiny muslimů je stejná hovadina jako to dělají naše média už řadu let u Romů. Najdou se způsoby jako označení za mladíka, sběrače kovů a jiné srandy. Tady šli na to jinou cestu. Pošahaní muslimové, co chtějí zabíjet ve jménu víry pedofila, se zde označí za samotáře, vyšinuté jedince atd. Problém je ten, že kdybych já vzal auto, začal najíždět do lidí a řval „Bender je nejlepší robot“, tak nejenom že budou popotahovat moji rodinu, zkoumat minulost a jiné srandy, ale novináři budu označen zcela jinak než v případě muslimských idiotů. Tahle multikulturní připosranost už přináší ovoce a vede jenom k větší nasranosti lidí. K ničemu jinému. Neochota informovat o pravdivosti krádeží, zločinů a přečinů problémových muslimsko-romských menšin je neustály boj s větrnými mlýny. Na jedné straně slušní novináři, lidé, politici, co se to snaží řešit. A proti nim šavatovic klan idiotů, sluníčkářů a pseudonovinářů, co píšou mladík sem, mladík tam. Toto musí přestat! Bilý, heterosexuální muž s vírou křesťanského nebo židovského typu je v novinách vyobrazen do posledního detailu včetně značky spodního prádla. Pošastaný muslim, co chce zabíjet, to aby člověk pomalu hledal i jeho nerozkostičkovaný ksicht. Tahle pseudohumanita nás vede za ruku k propasti, dá nám do ruky pistoli a zeptá se: „Zastřelíš se sám nebo ti to mám usnadnit?“

 

 

EDIT: Jelikož účet padl za slávu Říma v diskuzích, nemohu odpovídat v dizkuzi. Za to se omlouvám. A ano, vím, co znamená von před příjmením. Redakce mi jej povolila z důvodů, že jsem přispěl na kickstartrovou kampaň české hry Kingdom Come: Deliverence zakoupením Baron edice:)

Autor: Tomáš Veselý | pondělí 22.12.2014 11:27 | karma článku: 41,17 | přečteno: 2982x