Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, ale oni jsou to vyšinutí jedinci úplně všichni už tím, že věří, že musí zabíjet bezvěrce a jinověrce nebo znásilňovat a zotročovat ženy a děti. A nemusí ani najíždět na ulici do lidí a volat allah agbar, stačí, že to nosí v hlavě.

3 0
možnosti

R^ U cikánů je neidentita schovaná za paušál zvaný rasismus. Jistě, škatulkování všeho je blbost, ale když problém trvá mnoho desetiletí (kriminalita, soc. dávky atd.) ,nestačí pouze napsat "nepřizpůsobivý" !

9 0
možnosti

No to je teda, s prominutím, blbost.

Nikdo tu nepopírá, že většina teroristických útoků je spáchána muslimy. Nikdo nepopírá (a je to statisticky doložitelné), že většina konfliktů má minimálně na jedné straně muslimy (Rusko se sice snaží tuto statistiku nabourat, ale to by muselo napadnout daleko více států. 3 konflikty (nepočítejme Čečensko) za posledních pár let je málo)). Nikdo nepopírá, že muslimové ve Francii vedou v počtu zapálených aut a pravděpodobně i v počtu nezaměstnaných a zavřených.

Ale je potřeba rozlišovat činy mentálně nestabilních a skutečných teroristů. Teroristických útoků máme dost. Proč k nim přidávat činy mentálů? Podle mých informací, australský incident souvisí s Islámem tak, jako když křesťan Pepa s křížkem na krku zmlátí svou nevěřící ženu, protože si myslím, že mu zahla se sousedem. Najíždění toho hlupáka do lidí bude podle mě na stejné úrovni. Skuteční teroristé jsou prostě jinde.

2 14
možnosti

J11a90n 45R59á61ž

22. 12. 2014 18:55

Jinými slovy: Všichni muslimové, co vraždí jsou mentalové, protože najíždět do lidí na zastávkách, a je jedno zda v Paříži, Jeruzalémě, či Tel Avivu, nemůže dělat "normální" muslim. Dodávám, že nalétavat do mrakodrapů unesenými letadly rovněž, zabit vojáka v Londýně před zraky kolemjdoucích dětí asi taky nemůže dělat "normální" muslim. Jsou normalní muslimové ti, kdo vypoustejí takety z Gazy zámerně na obytné místa v Izraeli s úmyslem zabít co nejvíc civilistů? A co tak před kamerou podřezávat krky západním humanitárním pracovníkům, střílet hromadně zajatce, popřípadě věšet křesťany, že nechtěli přestoupit na Islám? To podle Vás dělají "normální" muslimové jen dodržující doslovně Korán nebo jsou to také "mentálové" Jestli budete tvrdit to druhé, pak z logiky tvrzení lze dovodit, ze každý muslim, který dodržuje doslovně Korán, je "mentál". Ufff, to se mi ulevilo!

10 0
možnosti

Nejen bílý muž je popsán do posledního detailu. Novináři se zaměřili i na Vietnamce. Když se jedná o Vietnamce, který něco spáchá, je slovo Vietnamec zdůrazněno již v titulku. Co proti nim mají - netuším. Nejsou svatí, ale generace Vietnamců, která se narodila již u nás, bývá většinou bezproblémová.

11 0
možnosti

..pravdu díte synu...a proto si myslím...že tady s tím článkem dlouho nevydržíte...

12 0
možnosti

Je zajímavé otče, že podobné články jsou tady hodně často a vydrží dlouho. Nikdo je nemaže. Ale tenhle sraz Vašeho přání s realitou Vás myslím vůbec nerozhodí.

0 1
možnosti

Mně tohle manipulování taky vadí. Já chápu, že když by novináři psali naplno, cikán vraždil, muslim vraždil, cikán ukradl to a to, muslim někde provolával něco o Aláhovi a hrozil a vykřikoval nenávistná hesla, že by se mohla zvednou celospolečenská kritika vůči těmto skupinám obyvatel a mohlo by to vést až k nepokojům. Ukázalo by se totiž, že vzhledem k procentuálnímu zastoupení některých skupin ve společnosti, páchají tyto skupiny mnohem více trestných činů.

Jenže to není a nemá být problém novinářů. Ti by měli psát pravdu a ne psát podle politického zadání či podle nějaké politické korektnosti. Alespoň tedy veřejnoprávní média, která si platíme a přitom právě ta veřejnoprávní manipulují a bagatelizují a zastírají skutečný stav nejvíc.

11 0
možnosti

J51a43n 96R93á31ž

22. 12. 2014 19:10

Kdyby psali novináři pravdu, nemuseli by se bát, že použitím označení porušovatele zákona názvem jeho etnika vzbudí bouře nebo nepokoje. To by se měli bát příslušníci toho etnika a aby se o nich v souvislosti s příživnickým způsobem života a páchánim trestních činů nepsalo často, ať nemají jako program obživy sociální dávky, okradání lidí a strhávání měděných okapů zdomů, například!

P.S. Hromadně vyjádřený občanský nesouhlas, jednak ze způsobem života na úkor většiny, který programově žije velká většina Cikánů a v souvislosti s tím i nesouhlas s tím, jak je tato problematika státem řešena, by jenom všem prospěl. Cikánům, státu i mediím!

My zatím máme problémy jen s Cikány. Ale nebudeme-li se umět, jako společnost,s tímto problémem účinně vypořádat, jak s později vypořádáme s problémem muslimských přistěhovalců. A ze to jhefnou

4 0
možnosti

Jestlipak víte co je to "von" a jak a proč se používá před příjmením ?

0 0
možnosti
Foto

Je to stejné, jako např. Jiří Zip Suchý nebo František Ringo Čech. Speciálně Jirka nemá se zdrhovadlem nic společného. Je to vtípek. ;-D

4 0
možnosti

P97e95t58r 63K57a72p13l47a26n

22. 12. 2014 11:49

Tyhle praktiky novinářů a politiků ovšem spolehlivě zajistí všeobecnou neoblibu Romů a Muslimů u široké veřejnosti. Takovéto jednání se právem nazývá "medvědí služba".

4 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)