Jsem Xenofob. Sranda ne?

Tak jako obvykle, došel jsem k tomu nenáhodně náhodně i s pomocí milých pánů z idnes. To, že cenzura je zde nejspíš řízena robotem, co má amputovanou hlavu a ukradli ho z výrobní linky nacistického Německa a maže dle nálady, to jsme si zvykli. Že polovina „rasistických“ článků jsou vyložené pasti na dukáty atd., to jsme si zvykli taky. Na práskače, co Vám nahlásí všechno a systém prostě náhodně z těch napráskaných vybere 5-6, co začínají na X a mají slovo STONOŽKA ve větě, tak ty smaže. Samozřejmě, že ty urážlivé, na které jste reagovali, ty tam zůstanou. Ideální je ta výmluva u hranice pod 1000 dukátů, když Vám příspěvek smažou jako například u kradení spoluobčanů při povodních, kdy slovo hyena a chcípnout nesmíte dát do jedné věty. To je pecka.

A co Vy? Rasista, všude kam se podívám.

Také jsem zjistil, že ve svém okolí mám pomalu nacistickou xenofobní společnost, která na 168% nedává na rady multikulturních odborníků a slepě se řídí předsudky, názory a zvrácenými zkušenostmi naši pošastaně nacistické společnosti zhýralých básníků. Rasismus a xenofobie se poslední dobou rozmohla v takové míře, že to nestíhám ani sledovat. „Vymyšlené“ přepadení támhle, ničení památníků támhle, rasistické diskuze. No hrůza no. Ani se nedivím, že ruka cenzorova jede svoje divadelní představení v plné míře.

 

Komunista, lhář a podvodník? Není problém.

Tak trochu jsem si zvykl, že my, bratři nacisti, jsme poněkud utlačováni komunistickými bratry v čele s panem Olšerem a jejich údernou komunistickou jednotkou. Mohou napsat sebevětší ulhanou kravinu, lhát, podvádět, překrucovat jasně daná fakta. To ale nevadí. VIP status to spraví. Přijde mi, že tito „VIP“ jsou chránění nějakým jiným kodexem než ostatní smrtelníci. VIP dávám schválně do uvozovek, protože spousta skutečných VIP jsou skvělý bloggeři a to VIP si plně zaslouží. Ale ti ostatní? Přijde mi, že mohou napsat sebevětší kravinu, ulhanou lež a stejně jim to projde. Podle mě, kdyby Olšer napsal, že Židi mohou za druhou světovou válku a plynové komory neexistovaly, tak by se nic nestalo. Neviděli byste jeho článek hozený na soukromý blog, jak to s oblibou dělají cenzoři idnes. Ne ne. Neplatí ani pravidla o fotkách pro některé bloggery. Stačilo totiž projet internet a někteří vypadají zcela jinak, než prezentují. A kde je chyba?

 

Cikán, Alláh. Strašné témata

Píšu xenofobně. Nikoliv pravdivě. Ale xenofobně. Kvůli tomu mi také byla odebrána předložka VON mezi jménem a příjmením. Ne proto, že baronský titul asi nemám, i když díky podpoře hry Kingdoms Come Deliverence jsem jej „získal“, a následné díky vstřícnosti jiné části redakce blogu jej mohl i užívat. Ne proto. Ale protože píšu xenofobně a redakce nechce dávat najevo, že se mnou souhlasí  nebo že mě dokonce kryje. Přijde mi, že napsat, že mám negativní zkušenost s etnikem, jistým etnikem (nesmím napsat opálený, Indián a asi ani cikán, protože je to rasismus či co) je pomalu hrdelní zločin, co by měl být souzen a dotyčný odsouzen. Já platím dukáty, ty už došly, takže doufám, že sbírka bude někdy příští týden. Druhou legrací je pak muslimská otázka. Je jedno, že zkušenost mám u nás s muslimy takovou, že horší domácí zvíře (nemůžu ani napsat jaké, to je taky rasismus), jsem ani neviděl. Odpadky, nadřazenost, nadávky policii, zlato všude, kam se podívám. Připomíná Vám to něco? Jedno nejmenovanou skupinu?  Vidíte? Také jste rasisti, protože přesně vím, která skupina se Vám právě vynořuje z Vaší xenofobní hlavičky.

 

Možná se vidíme naposledy a blog umře. Vadí mi dost věcí. Neprůhledná cenzura, nemožnost psát o věcech, co jsou pravdivé a dohledatelné, aniž by se člověk nestal rasistou či xenofobem. Pár lidí už mě nazvalo náckem, část redakce mi odebrala můj sladký „VON“ titul, protože idnes nepodporuje xenofobní rasistické hovada mého typu.  Ale lháře, podvodníky a komunisty evidentně ano. Asi se přeorientuji, přeci jenom nácek to nemá ke komunistovi daleko. Oba likvidovali stejné skupiny obyvatel, oba hlásají třídní rovnoprávnost a oba patří mezi nejzrůdnější režimy s miliony mrtvých. Asi napíšu něco po Olšerovsku. Vycucám si data, sesmolím pár starých fotek někde z archivu, pochválím Rusko, obviním USA z genocidy, EU z pojídání dětí a Ukrajinu z toho, že je to prodejná děvka. A co Vy, mí čtenáři? Myslíte si, že jsem rasista či píšu xenofobní články? Myslíte si, že diskuze a blogeři mají stejné pravidla pro všechny? Diskuze je jenom Vaše. Já Vás jenom pak všechny nahlásím a doufám, že pak budu ten správný účastník naší velké rodiny.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | úterý 30.12.2014 10:00 | karma článku: 15,54 | přečteno: 467x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Hrad začal platit cesty prezidenta. Za Zemana je celé musely financovat kraje

12. května 2024

Premium Když prezident přijede do krajů, nemá kolem toho být obrovská pompa, která stojí nejen hodně...

Pomohli její zemi bránit proti Japoncům. Filipínka teď o Češích vydává knihu

12. května 2024

Premium Měli to být spojenci nepřítele, ale namísto toho čtrnáct statečných Čechů nasadilo život, aby...

Úlet novin pečetil Trumanův triumf, lovec gangsterů už šok nerozdýchal

12. května 2024

Seriál Americké prezidentské volby dokážou překvapit, i když si všichni myslí, že dopředu vědí, jak...

Napadení a hajlování. Policisté v rámci derby pražských S zadrželi šest lidí

11. května 2024  22:15

Po skončení dnešního utkání fotbalistů Sparty a Slavie na stadionu na pražské Letné museli...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)