Jestli chcete někoho zabít, zabijte ho autem

Opět klasická písnička v podání našich pseudosoudů a pseudozákonů. Být já nájemný vrah, zabíjím jedině autem. Nejbezpečnější způsob s minimálním trestem. A už také vím, že si to klidně může jet 110 po obci a když někoho zabiju, tak je to "prkotina".

3 roky vězení za 110 km/h v obci a zabití třináctileté dívky

Návod jak toho dosáhnout?

1. Zazobaný otec, příbuzný či mít dostatečný kapitál z předchozích vražd na švýcarském účtu.

2. Rychlé a drahé auto. I když to drahé není podmínkou. Stačí tedy jenom rychlé.

3. Mít v autě antiradar.

4. Projevit lítost. To je nejdůležitější. Lítost, slzičky a jiné srandy, co Vám soudce zbaští.

5. Bezúhonost. To sice u nájemného vraha může být problém, ale doporučuji podmáznout prvně nějakého úředníčka, aby Vám všechno vymazal z rejstříku. V naší republice to není zase takový problém.

6. Snažit se to uhrát na autonehodu a hlavně nesmí být úmysl. To je důležité. Podle soudu totiž není úmysl jet ve 110-160 km/h po cestách, kde je 50-90 km/h. To není úmysl, nesmysl či něco podobného. Musíte proto projít kurzem pro kaskadéry, kde se učí, jak bourat atd. Stačí dva-tři měsíce.

Teď stačí dostat jenom nějakého hodnějšího a naivně hloupého soudce. Slzičky a ty legrácky předtím popsané. No a za tři roky jste venku. Ale potřebujete kontrakt minimálně na 4-5 miliónů. To je také důležité. Zaplatíte milion každému přeživšímu členovi rodiny, tedy těm nejbližším, ne všem, to by se ta vražda nevyplatila. A ideální je maximálně jeden sourozenec, ať nemusíte hluboko do kapsy.

Rekapitulace: Kontrakt za 5 miliónů, kaskadérský kurz 350 000, půjčené auto z půjčovny, 2-3 milióny pro pozůstalé, aniradar v autě, slzičky a ta lítost=3 roky báně a zisk 1, 650 milionu. To není špatné, když za 1,5 můžete za dobré chování požádat o podmíněčné propuštění.

 

Přijde Vám toto absurdní? Mě bohužel ne. Důkazem je toto. Mě málem policisté sežerou když jedu ve městě 55 km/h v hrozí mi odebráním řidičáku a jiné srandy a tady si to člověk prožene obcí dvakrát rychleji, zabije nevinou dívku, způsobí rodině doživotní trauma a za tři roky je venku. Tři roky za zničený život, porušení více než jednoho zákona a to jenom proto, že projevil lítost, byl bezúhonný atd.? To jako vážně? A úmysl nebyl? Jako to jel po té obci neúmyslně? Celý soudní systém ohledně zákazů řízení, neúmysleném usmrcení obětí atd. je naprosto zastaralý a tresty naprosto směšné. Projevení lítosti by nemělo snižovat trest spolu s beztrestností. Ve 21 letech je většina neromské populace beztrestná a projeví lítost. To nic nezmění ale na faktu, že úmyslně jel 110 v obci a zabil nevinou dívku. Tři roky a tři miliony není adekvátní cena za zničení života celé rodiny.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | úterý 4.11.2014 11:25 | karma článku: 41,04 | přečteno: 6201x