Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hledám nájem. Platí to za mě stát

Občas si říkám, že jsem prostě příliš blbý. Občas si říkám, že jsem rasista. Pak si říkám, že jsem člověk, co má zkušenosti. Také se říká, že mnohdy fotka či obrázek vypoví jako tisíc slov. Co asi vypoví tento?

No myslím, že tento ibrázek vypovídá také o mnohém. Nemusí člověk ani hledat vhodná slova, protože většina z nich je z takového slovníku, že cenzor by si musel půjčit další slovník, aby zjistil, že polovina slov, co by člověk použil jsou zakázané Ženevskou smlouvou o zbraních hromadného ničení. Bohužel podobné inzeráty jsem našel i v Kauflandu. S tím rozdílem, že psané to bylo takovou tajnou řečí, kdy Y/I S/Z E/Ě/JE atd. se řídily pravidly 3. mimozemského vydání češtiny pro pokročilé začátečníky z Marsu.

 

Je docela smutné, že se vůbec takový inzerát může objevit. Myslím si, že žádná slušná rodina nenapíše, že někdo za ni platí nájem. Nevím jak Vy, ale já bych se prostě styděl. Nestyděl bych se za to, kdybych ztratil práci a stát mi pomohl. Za to se nesmí nikdo stydět. Ale podat to takto? Tady je jasně vidět, že náš sociální systém je tak štědrý, že my, odporní rasisti, bychom ho měli ještě navýšit a udělat databázi bytů pro sociální úřad, aby rovnou věděli, kolik že to mají měsíčně posílat na jejich ubytování. Dřív než někdo napíše, že je to hoax a jiné srandy, jak jsme zvyklí, protože my rasisté to tak děláme, doporučuji si projít inzeráty ve Vašem okolí. Já už to z důvodu zachování duševního zdraví nedělám. Možná by jste nejenom našli podobný inzerát jako je tento, ale možná by jste našli inzerát i na Vaše ukradené kolo, které policie nemohla najít. Tudíž všichni rasisti, což je dle EU šašků, Šabatovic klanů sluníčkářů a pošastaných pseudohumanistů  z USA, by měli okamžitě jít na sociální úřad a dát kilo na stůl, aby ti chudáci nemuseli hledat takto ponižujícím způsobem nájem a nějaká nová eskortní služba sociálky to hledala za ně. Ta by byla placena právě z těch stovek.

Málem bych zapomněl ještě na jednu lahůdku. Fotografie je z učebnice Občanské výchovy pro 7. třídu, která je tak rasistická, předpojatá a vytvářející stereotypy. Samozřejmě s komentářem rodiče, který to vyfotil a hodil na FB. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | pátek 28.11.2014 9:20 | karma článku: 35,47 | přečteno: 2418x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Letouny F-16 budeme považovat za nosiče jaderných zbraní, varovalo Rusko

7. května 2024  14:14

Rusko bude považovat stíhačky F-16 americké výroby za nosiče jaderných zbraní bez ohledu na jejich...

Ženě dal do vaginy petardu. Přišlo mi to legrační, líčil u soudu obžalovaný manžel

15. května 2024  5:10,  aktualizováno  10:07

Před soud předstoupil Ukrajinec, který podle obžaloby loni v září v Kožlanech na Plzeňsku vážně...

Blinken v Kyjevě překvapil jako kytarista. V baru zahrál hit od Neila Younga

15. května 2024

Americký ministr zahraničí Antony Blinken v úterý vzkázal Ukrajincům, že za svobodu jejich země...

VIDEO: Ukrajina zničila naráz deset ruských strojů, zaplatila životy vojáků

15. května 2024  9:42

Ukrajinská armáda hlásí zničení pěti ruských armádních vozidel v rámci jedné operace, při které...

Blbá nálada je zpět, ukázal průzkum. Čechy trápí finance i nejistá budoucnost

15. května 2024  9:36

Premium Blbá nálada. Termín použitý Václavem Havlem, jímž popisoval pocity frustrace a zklamání, je zpět....

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)