Bojujete za Islamisty? Smrt nebo vyhnanství!

Tak nám opět „přišel“ další srdceryvný příběh o tom, jak se z normální mladé dívky stane zapálená muslimka, co si jede vzít pouštního hlupáka, vraha a zločince, aby s ním bojovala za čest, lásku či jiné prkotiny co ti Islamisté mektají pro své ovce ve válce. A opět evropské úřady nedělají nic proti návratu takové verbeže.

Lítost? Proč? Mládí=/=nemožnost rozlišit blbost

V 19 letech je člověk v Evropě dospělý. Se všemi právy a povinnostmi. Nevidím tedy jediný důvod, proč by se nemělo odebírat občanství i kdyby v dané zemi žila už 89. generace Vaší rodiny. Je to zrada a defacto bojujete proti ideálům a základům, na kterých je vybudovaná naše civilizace. Naši předci, kteří umírali při obraně Evropy proti muslimům a islamizaci, teď v hrobech rotují rychleji než panic na své první swingers párty. Jedno jestli budete argumentovat křižáckými výpravami, které odsuzuje snad každý normální člověk a je jedno jestli muslim, žid nebo křesťan či kolonizací, která „zničila“ a „vydrancovala“ nádhernou Afriku viz. skvělý počet vražd v JAR nebo likvidace obilnic Afriky. Toto je i příběh 19 leté Nizozemky Aichy. Zamilovala se a utekla. Tím to mělo, hasnou. Chápu rodiče, že se pro ni vydali. Klidně ji můžou přivézt zpátky. Ale měla ztratit občanství. Člověk si ale řekne: „Jak to ksakru ale jak to udělat?"

 

Smrt nebo vyhnanství

1. Musí se vytvořit tzv. nulové občanství. Tedy občanství Nikoho. Toto občanství Vás bude opravňovat pouze k tomu, že budete moci cestovat. Nic víc. Nebudete mít nárok na důchod. Nebudete mít nárok na žádné sociální jistoty. Zdravotní a jiné si budete vždy muset platit sami. Budete prostě vyvrhel a člověk zcela mimo společnost. Ale aby člověk nebyl krutý, po 10 letech může zažádat občan Nikoho o přezkoumání a navrácení původního občanství. Při druhém prohřešku ztratí své občanství nadobro s nemožností přezkoumání.

2. Toto občanství získají všichni, kteří se aktivně zúčastní bojů po boku islamistů. Ti, kteří odjedou se vdát či oženit za radikálního islamistu. Všichni, kteří podporují radikální islamisty či jsou členy radikálních islámských skupin. A moji oblíbení sluníčkoví lidé. Hlavní tito hlupáci, co se navážejí po tisících uprchlíky či islamisty. Tito lidé nesmí mít možnost získat zpět své občanství. Oni zaprodali Evropu. Pro peníze, pro moc či kvůli hlouposti. To je jedno. Člověk nesmí mít žádní slitování. Oni ho s námi mít nebudou.

3. Pokud se tito občané, nepodvolí, neodevzdají svůj pas, doživotní vyhnanství bez možnosti návratu do jakékoliv země Evropy.

4. Pokud stále budou tito občané cestovat do Evropy na starý pas své země a šířit své myšlenky. Popravit. Je to kruté, ale nic jiného už bohužel nezbývá. Nesmíme dopustit, aby se z hada, kterému se usekne hlava, stala hydra, které místo ní naroste nová. Jenom přísné tresty donutí tyto občany vyhýbat se Evropě. A pseudohumanismus v podobě vězení a jiných legrácek, to opravdu nefunguje a nikdy fungovat nebude. Ne nadarmo je 85% vězňů v USA islamisté....

Přijde Vám to absurdní sebrat někomu občanství? Mě ne. Tito lidé bojují sice tisíce kilometrů od nás, ale bojují proti nám. Jiné za nás umírají. USA rozpoutalo spolu s Ruskem a Čínou tu srandu, co nazvali Jarem a Evropa tím teď neskutečně trpí. „Britové“ uřezávají hlavy, „Francouzové“ znásilňují a vypalují vesnice, „Nizozemci“ popravují bez soudu. Všichni tihle pseudoevropané by okamžitě měli přijít o občanství své země. A po příjezdu by měli být pod neustálým dohledem. Podělaný pseudohumanismus stojí Evropu statisice miliónů Euro. A proč? Aby si pár „nesizkovek“ a podobných srand vydělalo na své Mercedesy a spol. Je zvláštní, že největší humanisti žijí od svých „svěřenců“ co nejdál. Bohužel obyčejné lidi to zasáhne nejvíce a nejvíce tím trpí. Evropa se musí vzpamatovat a postavit se těm, kteří ji přímo a nepřímo likvidují. Už teď se nám ukazují „výdobytky“ moderního Islámu v podání Švédska a jeho prvenství ve znásilnění, jižní Francie a rasových válek, kdy jsou zabíjení původní bílí obyvatelé, Německo a Šarie policie hlídky či Brusel a jeho muslimské čtvrti. Jestli to tak půjde dál, tak jsou pouze dvě možnosti. Povstane nějaký novodoby Hitler a bude to neskutečný průser nebo si politici uvědomí chybu a začnou jednou, dokud nebude příliš pozdě. Bohužel při pohledu na ty šašky, co nám vládnou, se bojím první možnosti. A to bude Evropa krvácet hodně, dlouho, bolestivě a miliony nevinných při tom zemřou. 

Autor: Tomáš Veselý | středa 19.11.2014 18:31 | karma článku: 34,27 | přečteno: 1803x