Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore vcelku souhlas, i když místo "dočasného nulového občanství" bych těmto lidem dával "trvalé žádné občanství", ale co ta kolonizací vydrancovaná Afrika?! Kde jste na tuhle blbost přišel? Která část Afriky byla obilnicí, kterou kolonisté vydrnacovali? Pokud vím, prakticky obilnicí Afriky byla Zimbabwe a to pouze díky kolonizaci a následnému "strpění" bělochů i v postkoloniální éře. Co se tam stalo po vyhnání všech bělochů (hladomor) je naopak naprosto charakteristické. Ano v počátku kolonizace byla vystřílena neskutečná spousta zvěře, ale ve chvíli, kdy lidem došlo, že to může být přírody konec, ji začali aktivně chránit (Kruegerem to začalo) a jediným rizikem pro velká zvířata v Africe jsou pytlácké bandy, které opravdu s typickým vnukem kolonizátora nemají opravdu nic společného. Naopak, tento kolonizátorův vnuk díky svým penězům je prakticky jediným ochráncem divočiny na spoustě míst černého kontinentu, protože je tam zaplaceno alespoň pár strážců...

Mohu se zeptat (a není v tom žádná agrese, opravdu mě to zajímá), kdo vás tyhle věci učí??

1 0
možnosti

Pane Arnošte, kdyby jste se podíval pořádně, tak je to bráno jako ironie a pseudoargument skuníčkových lidí:) Nejsem tak hloupý:)

1 0
možnosti

Absolutní souhlas, ale to Rusko a Čína ?

0 0
možnosti

P39a63v75e43l 59K40u96r29a15l

19. 11. 2014 19:30

Pokud podmínkou nulového občanství bude i to že člověk nebude povinenn platit daně státu - a tedy to sociální a zdravotní se stane absolutně dobrovolným a ani zaměstnavatel nebude povinen státu tyto odvody za člověka odvádět a půjdou přímo mne...

Bude tady volba se státního občanství absolutně vzdát rovnou a vyvázat se z těchto socialistických nesmyslů které na nás stát uvaluje?

2 0
možnosti

Ono je to krásná myšlenka, ale má to pár hodně drobných nedostatků.

1. Platil by sis veškerou zdravotní péči po celém světě. Žádná pojišťovna tě nepojistí. A vem si, že zlomená noha stojí i dva miliony, když si ji šikovně zlomíš.

2. Pojištění auta, domu či majetku by taktéž neexistovalo.

3. Nemocenská, důchod či bezplatné školství u nás by pro tebe neexistovalo.

4. Pokud by oba rodiče měli toto občanství, tak své dítě odsoudí k tomu samému. Nemohlo by získat občanství země, kde se narodilo a to je taky problém.

Ono se řekne, nebudu platit nesmysly ohledně daní, socky atd. ale člověk pak nevidí tu druhou stranu mince, kterou to přináší.

0 0
možnosti
Foto

1. Musí se vytvořit tzv. nulové občanství. Tedy občanství Nikoho. 

Ano to je přesně to, co bych si představoval.   Stát by měl přestat obtěžovat lidi, kteří o jeho služby nestojí.

1 0
možnosti

Pak se ale nedivte, až se budou na ulici válet rozkládající se mrtvoly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)