Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

1200 skvělých nových občanů ani ne za týden?! No neber to

Tak nám další vrak plný nukleárních vědců, špičkových neurochirurgů, lékařů, učitelů, speciálních hasičů, armádních potápěčů a dalších skvělých lidiček přistává v Evropě. Za skvělé spolupráce Islanďanů, kteří přijmou 0,000000000000000001% z těch zachráněných lidiček.

Pobřežní stráž? K hovnu

K čemu si vlastně platíme pobřežní stráž? Aby mě buzerovali, že zvracím přes okraj lodě v jejich vodách, aby mi dávali pokutu za to, že místo ke 4. molu jsem to zaparkoval na parkovišti vedle BMW britské královny. Dále se hodí k potírání hazardu, kdy byli nuceni zastřelit 256 účastníků mezinárodního turnaje v Prší, aby ochránili evropské tradice a zvyky. Ale nejlepší a nejzáslužnější práci mají v tom, že nám pomáhají vozit sladké lidičky, co nám obohacují svými znalostmi a nekriminalitou. To je jejich největší zásluha a každý by měl dostat metál. Chápu, že nejspíš za každým rozhodnutím pobřežní stráže stojí 200 sluníčkových zmrdů, co kontrolují každý jejich krok, ale přece nebudou sami proti sobě? Já si naivně myslel, že pobřežní stráž má chránit evropské břehy. Ne sem dovolit vplout všem troskám, co se vydají na bambusové lodičce za sociálkou a živením zdarma. Jestli se 1% z těch uprchlíků zařadí do společnosti, tak to ještě přeháním.

Politiky, pseudohumansity a všechny, kdo to mají na starost, neprodleně pověsit za zradu!

Největší podíl právě na tom, že pobřežní stráž neobrací či nepotápí tyto lodi, jsou pseudohumanistické hovada z řad poslanců, humanistů, ekoteroristů a sluníčkových idiotů. Pokaždé, jak čtu či slyším tyto pseudolidi, jak vykládají, že je naší poviností jim poskytnout nový domov, tak se mi otvírá bazuka v kapse. Ne nůž, ale bazuka.....Tihle idioti systematicky likvidují Evropu tím, že sem nechávají proudit nevzdělanou, nemocnou a kriminální masu, která nemá naprosto nic, co nabídnout, protože práce na bavlněných plantážích je už nějaký ten pátek zakázaná. Neustále omýlání toho, že my musíme, my máme povinost a jiné sračky mi dávají tušit, že oni ty uprchlíky vidí akorát v televizi. První fáze trestu je nastěhování takové 50 členné rodinky do baráku. Pokud se do měsíce nezabijí sami ze zoufalství, tak přijde na řadu poprava za zradu. Ono to nic jiného než zrada není. Likvidace Evropy v přímém přenosu. Fakt by mě zajímalo, kde vezmou prachy, až jich tady bude více než nás. A s tím, jak vykrmujeme vesele Afriku, dáváme jim léky atd. tak za 20-30 let, Evropa vysílením umře. 

 

Samozřejmostí je to, že si nesmíme brát příklad z té rasistické Austrálie! To jsou prostě nelidé. Chudáčci jsou posílání někam pryč a nejsou vítání v Austrálii. A pseudohumanisté se z toho musejí podělat. Ono není se čemu divit. Na tyhle uprchlíky je přisáno více lidí než na programy pro Romy. Točí se v tom obrovské prachy. Prachy nás, Evropanů, co z toho nemáme absolutně nic. Tedy kromě toho, že je větší pravděpodobnost, že Vás zabijí na jihu Itálie či okradou než na severu Itálie. A není to způsobené Sicilskou mafií. Celý tento pseudoproblém s uprchlíky je způsoben politiky. Fakt mě nebaví číst zase o tom, jak 1200-1500 skvělých lidiček připlulo obohatit evropský genofond. Vykrmujeme Afriku, pořádáme skvělé Jaro v Africe, které destabilizuje celou oblast a Rusko, Čína a USA si mnou ruce, jak to tam spraví. A Evropa mezitím krvácí. Pod přílivem masy, kterou naprosto nikdo nechce. Evropa má svých problémů už dostatek a neměla by přijímat žádné uprchlíky. Jediné pravidlo pro uprchlíky by znělo: "Otočit nebo potopit."

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | pátek 2.1.2015 13:40 | karma článku: 27,53 | přečteno: 864x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

V kulturistice jsem srdcařka. Hejtři mi pomohli k popularitě, říká Mikulcová

11. května 2024  17:56

Seriál Ke kulturistice se Věra Mikulcová dostala náhodou, když jí lékař řekl, že je obézní a musí...

Čína chce povinný vojenský výcvik pro studenty. Armáda nemá dost lidí

11. května 2024  17:34

Čína hodlá zavést novou legislativu, která by stanovila povinný vojenský výcvik pro středoškoláky a...

Už žádné pálení triček. V Evropě se těch nenošených vyhodí až 32 milionů

11. května 2024  16:22

Neprodaná zcela nová trička nebo mikiny často končí na skládkách. Výrobce uložení na skládce vyjde...

Rusko je ničivá síla, nespokojí se jen s částí Ukrajiny, myslí si Pavel

11. května 2024  16:15

Rusko nám bude škodit a nespokojí se s tím, že získá jen část Ukrajiny, je přesvědčen český...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)