Majdan v Praze neskončil a je stále potřeba

V Praze probíhá český Majdan. Je potřeba, i když je na Ukrajině příměří. Putin je stále totiž hlavní nebezpečí. Zeman nám dělá stále větší ostudu a naše vláda v čele se Sobotkou pracuje proti zájmům České republiky.

Právě probíhající Majdan v Praze rozhodně nepřišel s křížkem po funuse. Pořád je potřeba, aby se Češi vzpamatovali a začali něco dělat s tím, co se děje. A to bez ohledu na různá příměří a Putinovy licoměrné mírové návrhy.

Takzvané Putinovy mírové návrhy, které velký vůdce sepsal vlastní rukou při geniálním vnuknutí během letu do Mongolska a které jsou na listu papíru, jemuž bude jednou vystaven pomník, není nic jiného než politická verze oné slavné bílé humanitární kolony. Po které následovala další eskalace konfliktu. Je to jen způsob, jak  propagandisticky a vychytrale vytřískat co největší zisk z agrese na Ukrajinu. Jak napsal Jakub Janda, tyto Putinovy návrhy můžeme číst takto:

1. Ukrajino, přestaneš střílet na ruské vojáky na svém území. Oni tam totiž nejsou.
2. Ukrajino, stáhneš svou vlastní armádu z části svého vlastního území.
3. Na to dohlídne mezinárodní kontrola.
4. Přestaneš bombardovat ruské vojáky a tanky, kteří tam vlastně nejsou, na svém vlastním území.
5. Vrátíš mi všechny zatoulané elitní výsadkáře a ty tisícovky ruských vojáků, kteří jeli na Ukrajinu na tancích na dovolenou.
6. Do měst, která jsem na tvém území pomocí mých lidí zničil, dodáš humanitární pomoc. Když jsem jí tam vezl naposledy, zapomněl jsem jí do náklaďáků naložit, skoro nic jsem nedovezl.
7. Opravíš baráky v městech, v nichž se kryjí ruští vojáci na tvém vlastním území.

A hlavně: v žádném případě si nesmíš rozhodnout o svém vlastním osudu, prostě jsi moje.

A jak dodává IDnes, v plánech se nikde nepíše o tažení Rusů z Ukrajiny a o přerušení diverzních operací Ruska a podpory teroristům. Což je to nejdůležitější a základní pro jakýkoliv mír.

Putinův mírový plán v podstatě žádným mírovým plánem není. Je to novodobý Moskevský protokol.

Proto je zarážející odporný postoj české vlády, která nám říká, že narušování jednoty Západu v postoji k sankcím je v zájmu České republiky. Jak může být rostoucí agresivita Ruska v zájmu České republiky, to nám Sobotka nevysvětlil.

Miloši Zemanovi se zase povedl skvělý kousek, ale tentokrát byl vybonmotován. To jasně ukazuje, že ačoliv je v Česku považován za velikána v Evropě je trpaslíkem. Ačkoliv jsou naši spojenci z USA, celé NATO, EU i dokonce neutrální Švédsko přesvědčeni, že Rusko intervenovalo na Ukrajině, Miloš Popelníček Zeman tomu nevěří, raději věří ruské propagandě a společně s českými trolly požaduje jasné důkazy, které již byly předloženy.  A tohle to je prezident členské země NATO a EU. Tohle to zastává úřad, který zastával Masaryk nebo Havel. Nechutné.

Zeman by měl být odvolán pro velezradu a místo něj bych navrhoval na prezidenta Carla Bildta, současného Švédského ministra zahraničí, který se Zemanovi navrhl, ať se zeptá českých tajných služeb a ptal se, jestli Česko má nějaké tajné služby. Tomu říkám vybonmotovat bonmotistu. Neutrální Švédsko je rozumnější než člen NATO Česká republika!

Carl Bildt na Hrad!

To je samozřejmě legrace. Ale možná velezrada Miloše Zeman je vážná věc. Proto na Pražském Majdanu na Staroměstském náměstí lze podepsat o víkendu i petici požadujicí senátní prošetření tohoto obviněníi.

Autor: Tomasz Peszynski | sobota 13.9.2014 10:27 | karma článku: 17,01 | přečteno: 1218x
  • Další články autora

Tomasz Peszynski

Také končím na Idnes

1.6.2017 v 11:00 | Karma: 25,85

Tomasz Peszynski

Svět na Trumpolíně (3)

20.3.2017 v 16:00 | Karma: 12,08

Tomasz Peszynski

Česko ignoruje Evropu

20.3.2017 v 10:00 | Karma: 22,77