Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vsak taky komunisticka zber zuri. R^

1 0
možnosti

P12a96v48e17l 94K58u74r14a81l

14. 9. 2014 18:52

Jinak autore doufám že vám neušlo že půlka tzv "umírněné" opozice v Sýrii podepsala pak o neútočení ISIL...

Zbytek bude pravděpodobně následovat.

Co se intervence týká už jsou jen 2 možnosti... buď jít s Asadem a nebo provést totální okupaci kdy budou zničeny všechny místní společenské struktury a postaveny od nuly.

Vám podobní už v Sýrii žádné spojence nemáte.

4 1
možnosti

P18a93v34e23l 92K94u81r60a72l

14. 9. 2014 10:08

Jaké jasné důkazy byly předloženy? V době kdy soukromá firma vysílá na orbitu satelity schopné fotit zemi s rozlišením 31cm (a ještě jí vláda USA zakazuje půl roku snímky publikovat... o tom že zakázala publikovat cokoliv s lepším rozlišením nemluvě)

Je k smíchu když jsou za jasné důkazy předkládány fotky horší kvality než leteckého průzkumu druhé světové... asi stejně "jasné" důkazy jako tenkrát v Iráku. (A co se počtu zatoulaných rusové vrací ukrajinské vojáky bez řečí. (tedy ty které se chtějí vracet)

A jestli je špatně že Rusko rozmísťuje vojsko na hranice ukrajiny a je to špatně... zajímala by mne vaše kritika Turecka za rozmítění armády na hranicích Sýrie.

4 2
možnosti

R43o27m41a74n 30F33i61š69e91r

13. 9. 2014 21:55

...tak jsem se dnes šel podívat na Staroměstské náměstí, přiznám to, chtěl jsem udělat pár směšných fotek toho slavného majdanu, jenže ouha. Nenafotil jsem nic. Viděl jsem jen čtyři zoufalce u špinavého šedého stanu, kterému se turisté vyhýbali obloukem...no prostě se mi přišlo nepěkné smát se těm postiženým demonstrantům.

4 3
možnosti

A nebyl zbytek těch demonstrantů napěchovaný v tom stanu?;-):-)

1 3
možnosti

Já bych místo petice o velezradě navrhoval podepsat dokument vyžadující Ajkovo psychiatrické vyšetření. Ani týdenní pauza neposkytla Ajkovi potřebný nadhled. Zejména myšlenka potřebnosti Majdanu je Ajkovou utkvělou obsesí. Byť mu 99,9999999% obyvatel této země dala jednoznačně najevo, že ho podobné nátlakové aktivity vyšinutých fanatiků naprosto nezajímají.

Takže dneší píseň pro Ajka je opět polské produkce: Lady Pank: Pokręciło mi sie w głowie neboli Pomotalo se mi v hlavě

Pokreciło mi się w głowie --- Od wydarzeń i od dat --- Niech mi wreszcie ktoś odpowie --- Kto zwariował - ja czy świat?

Pomotalo se mi v hlavě --- Od událostí, od dat --- Ať mi konečně někdo odpoví --- Kdo se zbláznil - já nebo svět?

http://www.youtube.com/watch?v=vBh1gXkcNz0

4 0
možnosti
Foto

Primáš: ,,Čardáš?" Host:,,Čardám, čardám!"

Autor: ,,Majdáš?". Host: 8-o8-o8-o(NENÍ;-));-€

4 1
možnosti

Dnes jsem pokáral pana Fojtíka za to, že píše bláboly. Ale tohle "veledílo" od pana Peszynskiho, to je tedy nářez. Oproti tomu je pan Fojtík zcela duševně zdravý.

Zato pan Peszynski je nejspíš duševně nemocný člověk. Hlavně s tím jeho nápadem na instalování švéda Bildta do funkce českého prezidenta a s organizováním pražského majdanu.

Mimochodem Carl Bildt, který se nechvalně angažoval v řešení konfliktu v Jugoslávii, by nám tady v Česku nejspíš prosadil nějakou formu Dajtonské mírové konference. Takže by nám tu zavedl "Republiku Moravskou", "Republiku Brněnskou", a "Federaci Praha a okolí" a určitě by i navrhl nějakou formu Karlovarské autonomie, kterou by pak prosadil humanitarním bombardováním Prahy.

9 6
možnosti

A jejda - Kindl dal mínus. Nejspíš také požaduje Bildta na Hrad a stal se signatářem pražského majdanu.;-D

Mimochodem, co by Kindl dělal, kdyby Peszynskiho oponet Fojtík přišel se stejně debilním nápadem a požadoval, aby na Hradě seděl Lavrov.

11 2
možnosti

Propagace a návštěvnost pražského Majdanu mluví za vše. K tomu skutečně není co dodat.;-D

7 2
možnosti

Někdy koncem osmdesátých let nás ve škole naháněla jedna svazačka a svazák, abychom podepsali jakousi petici proti Pershingům nebo základnám USA v Německu. Byli dotěrní pak vyhrožovali. Mě nedávalo smysl posílat Američanům nějakou petici, jinou váhu by mělo poslat v té době do Ruska protest proti intervenci v Afghánistánu.

Vše mělo pikantní pokračování v 92 se onen svazák stal zakládajícím členem místní organizace ODS.

P.S. Pohrávám si s myšlenkou, jak by chlápci typu autora tohoto blogu psali, kdyby jsme nedej bože spadli pod křídla Ruska.

9 2
možnosti

Proč všichni z Ukrajiny utíkají do toho chudého Ruska k tomu krutému Putinovi. To se neptám já, ale kupodivu mnoho levicových politiků. Co ted s tím?8-o

6 2
možnosti

Ještě větší blbec než jsme doufali :-/

5 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář