Vojtěchu Filipe dost! Nelžete! Nebudujte Komunismus!

Referendum bum, bum. A církevní restituce, kdo chce co více? KSČM hned na první schůzi nové Sněmovny předloží návrh ústavního zákona o referendu k církevním restitucím.

„Vypracujeme a předáme návrh zákona o referendu k církevnímu majetku,“ informoval v úterý šéf komunistů Vojtěch Filip. „Nám jde o to, aby se nastavily nové poměry ve vyjednávání mezi státem a církvemi v ČR,“ doplnil s tím, že stávající úpravu majetkového narovnání s církvemi považuje za špatnou a zatěžující českou společnost.

Pane Vojtěchu Filipe, dost! Nelžete! Nemanipulujte! Proboha nebudujte komunismus! Je horší nebo stejně špatný jako byl fašismus!

Nejsem absolutně přívržencem restitucí. To jsem nakonec psal již ve svém blogu „Restituční bordel a neb proč mně restituce vadí. Lupanarium po Česku.“

Nestačím se divit co, Vojtěch Filip, opět zplodil. Řadoví členové Komančů jsou úmyslně oblbováni. Spolu s nimi i část občanstva, která jaksi neví, nebylo-li za Komančů lépe. Řekněme už jednou jasně, NEBYLO! Nebylo by jim líp a vědí to, dokonce velmi dobře, sami představitelé té podivné party co jde programově ve stopách vrahů z 50. let. Vrahů masových jakými byl Klement Gottwald, Josef Visarionovič Stalin.

Zpět k tématu.

ČSSD, vítěz voleb de jure, hnutí ANO, vítěz voleb de facto, chtějí posudek nezávislých právníků. A KDU-ČSL s nimi chce jednat, pokud bude o čem. Pokud právníci najdou nedostatky v dříve odsouhlasených církevních restitucích. Pokud jsou restituce platné, díky Kalouskovi a Načasovi, pokud jsou ochráněny smlouvami, díky Nečasovi a Kalouskovi, pak jsou další slova zbytečná.

V tom se probudí Filip a začne křičet že oni to tak nenechají, že oni bla, bla, bla….

Slovy klasika Jiřího Hřebejka, řekněme spíš skvělého herce a jeho nádherné postavy z filmu Pelíšky Jiřího Kodeta: „Proletáři všech zemí vyližte si prdel!!!“

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomas Argo | úterý 12.11.2013 18:29 | karma článku: 24,96 | přečteno: 757x