Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smlouva mezi státem a církvemi je už téměř dvacet let stará. Je posvěcena všemi vládnoucími stranami, je posvěcena Ústavním soudem a hlavně: Je platná!

Napadat tuto smlouvu znamená zpochybňovat demokratický systém u nás. Komunistům se nedivím, ale u socialistů je to posun do náruče komunistů?

:-)

3 0
možnosti

Kristepane. ÚS se sice vyjadřoval jen ke způsobu přijetí, ale podle Bohumíra Šimka to ÚS posvětil. A jistě, je přijat nějaký zákon a už ho nikdy nelze změnit. To by bylo proti demokratickým principům. Taky dobrý. Bože, Bože.

1 1
možnosti
Foto

Komunisti emigrujte konečně taky.

1 2
možnosti
KC

Komunismus je jen pro staromilce, kteří nechtějí dopustit, aby svět žil podle svého a spadl do dob, které se už nikdy nevrátí. Na nové problémy potřebuje nové odpovědi, Marx je už mrtvý.

2 1
možnosti
BM

Komunisté by v tomto případě měli zalézt co nejhlouběji do kanálů. Oni to způsobilli, že jsou ty sáhodlouhé tahanice o restituce, oni to vše uloupili, nechali zdevastovat tolik církevních památek, nařizovali armádě ostřelovat kostely, z klášterů a zámků dělali kasárna.... A to nemluvím o vězněných kněžích a řeholnicích, o internovaných biskupech či umučeném páteru Toufarovi......

Prostě se nezměnili a ani se změnit nemohou.......

10 2
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik