Tady přestává veškerá sranda, natož legrace.

Pozor na politická klíšťata. Několikrát jsem si přehrál čtvrteční debatu „Vaše volba-kdo si zaslouží váš hlas.“ Vysoce profesionální moderování Markéty Fialové mě překvapilo. Bohužel odpovědi dvou zúčastněných v duelu ne.

Paní Němcová je skutečně před totálním zhroucením. Zdá se že je na pokraji sil fyzických a hlavně psychických. Bohužel tím že ničí sebe a degraduje to co na ní pravicoví voliči od roku 1996 obdivovali, ničí i zásadní hodnoty pravicové politiky. Zcela, již vědomě, škodí reformaci své mateřské strany ODS. Zcela, již vědomě, neposlouchá své marketingové poradce jak se má chovat v debatě a jek se má ovládat. Je také možné vysvětlení, že se ji její kamarádi z party ODS chtějí zbavit. Znovu říkám bohužel. Byla pro mne ještě v nedávné době jedním z mála politiků, kterým jsem alespoň něco věřil.

Je ještě varianta, varianta klíštěte. Chce co nejvíce zaútočit na nerozhodné voliče. Jako klíště i ona pouští jed. Infikuje nerozhodné. A kdo podlehne…..těch mi je líto. Jako klíšťová encefalitida, dokáže i rétorika politika člověku pořádně pošramotit zdraví, chcete-li budoucí život.

Proč to píšu? Stačí se podívat na záznam debaty  na internetu. Hysterie projevu , neadekvátnost odpovědí a neustálé napadání „protivníka“. Srovnatelné možná s extrémistickými řvouny na náměstích. Takhle jsme ji opravdu neznali. To není vnitřní síla, to nemá co společného s jejím tvrzením, že přijala odpovědnost. To nenaplňovalo heslo jímž se zaštiťuje – „V těžkých dobách se z boje neutíká.“ Ano neutekla. Ale pohřbívá vše. O odpovědnosti ani nemluvě. Pohřbívá svoji pravicovou stranu. Pohřbívá pravicovou politiku jako takovou.

Anebo? Jako velká příznivkyně a obdivovatelka pana Klause…………Že by to byl stranický úkol od pana profesora. Spálit všechno.(Podobně jako jisté záznamy o jistých lidech v roce 1989 – vizRobert Buchar: „REVOLUCE 1989 – utajené informace ze zákulisí“ – str. 206 Více zde: http://www.mycr.cz/zajimavosti/v-klaus-a-stb/ .)

A pravice bude opět jednotná, jen jedna-Bobo a Santa.  ?????????????? A časem Mirka?

K panu Babišovi jen krátce. V debatě opět jasný, věcný, stručný. Víc se k němu vyjadřovat nechci. Proč? Protože souhlasím, prozatím se vším, co ANO 2011 proklamuje. Souhlasím se všemi názory které zatím z tohoto hnutí a z úst pana Babiše a jeho kolegů zazněly.

 Nechci však nikoho ovlivňovat.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomas Argo | sobota 19.10.2013 12:33 | karma článku: 14,99 | přečteno: 661x