Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Dal jsem vám karmu, protože mám na Němcovou stejný názor. Lidi v mém okolí taky. Už aby odešla z naší politiky. Nemá vůbec žádný charakter a drží se funkcí jak klíště, dobře jste to připodobnil. Infikovat se od ní, doufám, nenechá moc lidí.

1 0
možnosti
MP

Tím, že  se Babiš nedostavil k soudu, dokázal, že je estébák. Jaký jiný důvod neúčasti by měl ?!!!?

1 3
možnosti
MC

Prý musel rozdávat koblihy.;-D

2 3
možnosti
MC

Autore na rozdíl od vašeho hodnocení, přestože nevolím ODS mám na p.Němcovou a tuto diskuzi zcela opačný pohled. P.Němcová se představila, jako člověk s vysokým morálním kreditem. Mezi parlamentními stranami těžko najdete podobné osobnosti.To svědčí o jediném, Český národ je připraven s klapkami na očích odevzdat své svobody legální demokratickou volbou levicovým intelektuálům, kterým se stát stává svou firmou.

4 4
možnosti
Foto

Jaký má Němcová kredit? Celou svojí politickou karieru táhla s ODS a proto nese spolu s ní plnou vinu za dnešní stav republiky. Ať to zabalí a jde prodávat knihy do Žďáru. Tam snad nic nezkazí, nanejvýš může udělat živnostnický bankrot!!

2 2
možnosti
JR

J34i25ř13í 57R89u91č82k44a

19. 10. 2013 13:20

Tak tady je asi něco špatně. Máme skoro 25 let po revoluci a na vedoucí místa (ne-li na ty nejvyšší) se tlačí lidi, kteří spolupracovali s STB. Lidi, kteří zbohatli díky podpory bývalé komunistické nomenklatury.

Asi budete nesouhlasit, že A.Babiš nebyl z ničeho usvědčen. Samozřejmě, protože soud na Slovensku se odsouvá na leden 2014, protože k poslednímu líčení nedorazili svědci. Jaká to náhoda. Že zrovna před volbami se svědci zapomněli nebo onemocněli?

4 2
možnosti
Foto

J14i11ř42í 35K24i29n78d28l

19. 10. 2013 14:24

Pokud vím soud s panem Babišem se nekonal z důvodu, že se nedostavil k soudu.

2 1
možnosti
JS

Docela komické je, jak napadají zavedené strany ANO. Jako že je programově neukotvená, že nemá žádný program. Přitom jsou to příslušníci stran, kteří nám tady 20 let předvádějí, že program strany je jen vějička na voliče, cesta k tomu, aby se dostali ke korytu a mohli krást. Takže jaký politický program proboha?

Z tohoto pohledu je program ANO udělat pořádek a solidně řídit stát o hodně realističtější než nějaké imaginární pravolevé hodnoty, které by byly hodnotami, kdyby je někdo tady nosil a respektoval.

5 4
možnosti
MP

Stačilo napsat nemám rád Němcovou...

2 4
možnosti