Děkuji Vám paní Němcová.

Váš vtip, v úvodu včerejší tiskové konference ODS, na úkor hnutí ANO byl velmi povedený.

Byl posledním smysluplným projevem, který mně dal jasnou informaci, jasný signál při rozhodování o volbě strany, které odevzdám svůj hlas. Jak jsem se dozvěděl nejen mě, ale tisícům dalších voličů. Voličů kteří spojili své myšlenky, v dobách uplynulých, se stranou ODS. Přes různá klopýtnutí stranických předáků jsme tak nějak doufali, že strana skutečně začne nově. Tedy se stejnými ideály a programem, ale hlavně s naplňováním tohoto programu. To se, pokud se nepletu sama to uznáváte, v době minulé nedělo. Program své strany ODS soustavně nedodržovala. Upravovala ho dle toho jak zrovna foukal vánek, či přišel silný vítr.

Tak vám tedy pěkně děkujeme, za tu informaci. Jste skutečně stále více  sebestřední,  nepoučitelní a navíc stále více arogantní. Neomylnost osobností ve straně ODS, vaše klamání pravicových voličů, vaše arogance přivede ODS, podle všech předpokladů, o vedoucí úlohu v tomto státě. To je již zcela jisté.

Celá řada lidí se díky vaší rétorice, paní Němcová, díky vaší aroganci, přikloní v pátek a sobotu ke stranám které nepoužívají tak často, nebo vůbec ne falešnou taktiku negativní kampaně. Celá řada vašich bývalých voličů bude volit jinak. Mnoho z nich TOP 09, mnoho z nich Zelené, mnoho z nich Piráty. A co je dílo zkázy, někteří z nich ČSSD a KSČM. 

Ale převážná většina z nich zvolí, vámi tolik napadané, hnutí Ano 2011. To které vám tak leží v žaludku.

Proč? Stačí uvést ještě jeden vtip, který rozesmál mnohem víc posluchačů než ten první.

Citace z novinek.cz : „Na konferenci vystoupil i šéf pražské ODS a dvojka na kandidátce Bohuslav Svoboda. Uvedl, že ODS je jedinou stranou, která se vyrovnala s minulostí. „Jména Rittig, Hrdlička, Oulický, Novák, Janoušek jsou už minulostí.“

To už není vtip. To je výsměch. Nevyužili jste snad stejného pana Hrdličku k rozeslání letáku „Opravdový příběh pana Babiše“?

Závěrem snad jen tolik. Kdyby vaším leadrem  byli lidé jako je pan Jaroslav Kubera, tak bych to ještě zkusil. Ještě jednou bych vám to hodil. Ale ve vší úctě, zapšklým, nepoučitelným křiklounům ne.

Ještě jednou děkuji paní Němcová.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomas Argo | čtvrtek 24.10.2013 8:56 | karma článku: 29,03 | přečteno: 1404x